Cantiknya view Ladang Anggur Perlis 2021

April 06, 2021

Hi Korang,

Hari ini aku just nak kongsi beberapa view di Ladang Anggur PERLIS yang sempat aku singgah dan lawati semasa aku sekeluarga pergi Berkelah di Bukit Ayer, PERLIS baru-baru ini. Sebenarnya kebetulan je lalu dan nampak Singboard Ladang Anggur Perlis. First Time aku singgah sini.... 

Actually ada banyak lagi tempat yang menarik di Ladang Anggur ini,  Selepas di beri Nafas baru untuk tahun 2021 ini ada banyak  tempat yang lebih menarik untuk di lawati dan bergambar di sini tapi aku tak sempat nak singgah di kesemua tempat sebab anak-anak aku semua dah kepenatan hahaha..Ada sebahagian sahaja yang sempat aku ambil gambar View yang cantik di sini.

So, kalau korang berpeluang bercuti dia PERLIS jangan lupa masukkan tempat ini "Ladang Anggur Perlis"  dalam list lawatan korang . Sumpah ! Cantik weiii...hahaha ✌️













Nak buat apa di sini ?

Boleh buat macam-macam aktiviti di sini seperti : 
  • Berkelah
  • Bergambar/ootd
  • Tengok Ladang Anggur ( Datang time musim berbuah lagi best )
  • Boleh Beriadah
  • Ada kolam untuk bagi ikan makan ( sesuai untuk kids )
  • Ada Gerai makanan dan minuman juga

ok..setakat ini dulu list dari Pandangan Mata aku..
kalau ada sambungan list nanti aku UPDATE...Welcome To PERLIS gaisss!


#blogpermatabiru

You Might Also Like

0 pesanan ditinggalkan

tinggalkan komen anda di sini ^O^