Jom sertai program Virtual Online bina bisness berjaya bersama RICHWORKS

April 18, 2021

Hai semua, 

Nak berjaya tapi malas nak usaha! Sampai ke sudahlah Kita MASIH di tahap yang lama. Macam aku sendiri pun minat giler nak berniaga. Angan-angan nak juga ada bisness sendiri. Hasil usaha sendiri...mana tahu oneday aku bakal menjadi usahawan berjaya gituu. Jadi Bila ada peluang untuk bina Perniagaan, sudahh tentu aku ANTARA orang yang Akan merebut peluang itu, terutamanya zaman sekarang bina Perniagaan online juga mampu memberi hasil yang lumayan.

Semua orang boleh mula berniaga dan menjana pendapatan bagi meningkatkan ekonomi diri sama ada melakukannya secara sepenuh masa atau sampingan. Walaupun dalam tempoh pandemik ini.

Program Virtual Online Bina Bisness Berjaya

RichWorks akan melancar program Virtual Online Bina Bisnes Berjaya. Menurut Timbalan Naib Presiden Kanan RichWorks International Sdn. Bhd. (RichWorks), Radz Mohd berkata ;

"Sebenarnya banyak peluang yang ada untuk jana pendapatan dalam era digitalisasi. Ramai orang meluangkan banyak masa secara online seperti media sosial."

Bagaimanapun katanya, sebahagian usahawan juga tidak tahu cara untuk mula berniaga dengan betul menyebabkan tak mendapat hasil seperti diharapkan.

“Ada segelintir daripada mereka ini hanya mula bisnes sebab terikut kawan ataupun nak keuntungan cepat yang akhirnya buatkan ia tidak bertahan lama. Sebab itu, ada yang tukar-tukar bisnes macam tukar baju".

Tapi semua ini dapat diubah jika kita mula berniaga dengan asas dan prinsip yang betul bagi seseorang usahawan itu dapat menghasilkan jualan dari ratusan, ribuan, hingga ratusan ribu ringgit, insyaAllah,” 

RichWorks juga membawakan secara langsung pelancaran ini menerusi Facebook Page, YouTube dan Instagram Azizan Osman dengan pelbagai aktiviti dan perkongsian usahawan. selama 8 jam secara terus-menerus.

Pelancaran ini juga bersempena dengan Inner Circle Meeting (ICM) dihadiri lebih 300 ahli Titanium berada di bawah program permentoran RichWorks bersama Mentor Keusahawanan dan Pakar Pemasaran No 1 Asia, Datuk Wira Dr Azizan Osman yang diadakan dengan kebenaran pihak Majlis Keselamatan Negara (MKN) dengan pematuhan prosedur operasi standard (SOP).

RichWorks Penganjur Acara dan Seminar Terbesar

RichWorks sebagai syarikat penganjur acara dan seminar terbesar dalam keusahawanan dan pemasaran yang diasaskan Azizan sejak 2008 telah melatih dan membimbing lebih 1.1 juta orang dalam pelbagai industri di dalam dan luar negara. 

Pada tahun 2020, seramai 777 usahawan PKS yang dibimbing dalam program mentoring Spire dan Titanium berjaya menjana jualan melebihi RM2 bilion.

Kini RichWorks nak melatih dan bimbing lebih ramai orang untuk dapat membina bisnes yang berjaya di mana pun tahap mereka berada, baru bermula, berkembang dan nak meluaskan lagi bisnes berdasarkan pengalaman dan ilmu yang terbukti berhasil melahirkan ramai usahawan berjaya sejak ditubuhkan hampir 13 tahun lalu.

Terdapat peserta dalam lebih 1,500 acara dan seminar live dan dalam talian (virtual online). Dengan rekod prestasi terbukti, strategi perniagaan dan program mentoring, RichWorks berjaya membantu membina beribu-ribu usahawan dan jutawan yang berjaya dalam tempoh 6-24bulan.

Visi RichWorks adalah menjadi 'Netflix' Pendidikan Usahawan dengan 100 juta pelanggan menjelang 2025 dengan akses mudah ke kandungan berorientasikan results dan penyelesaian yang dipercayai di platform dalam talian - RichWorks.com untuk Inspire,Educate & Add Value kepada komuniti di seluruh dunia

“Semua orang sebenarnya boleh berjaya dalam bisnes jika adanya formula MESTI. MESTI ini bermaksud mentor, ‘elmu’, sistem, tindakan dan impian.“MESTI ini jika diikuti sepenuhnya boleh elakkan usahawan itu daripada melakukan kesilapan-kesilapan yang boleh melambatkan kejayaan malah lebih teruk menyebabkan bisnes mereka melingkup.

Program Virtual Online Bina Bisness Bejaya

Oleh yang demikian, Jom ramai-ramai sertai program Virtual Online Bina Bisness Berjaya Edisi Khas Nak Mula Berniaga yang akan berlangsung pada 23 hingga 25 April nanti yang Akan ditaja sepenuhnya RichWorks tanpa sebarang pembayaran perlu dibuat oleh para peserta.

Bakal peserta cuma perlu membuat pendaftaran menerusi laman web di bawah (klik di bawah) : 

www.BinaBisnesBerjaya.com

untuk menempahkan tiket untuk hadir ke program virtual online ini.

Mari kita beri peluang kepada diri sendiri, sertai dan dapatkan sebanyak ilmu terbukti berjaya yang dikongsikan nanti bagi bantu anda mula dalam bisnes. Mulakan langkah anda sekarang. Jom sertai !

TENTANG DATUK WIRA DR AZIZAN OSMAN

Datuk Dr. Azizan, Accredited Business, Marketing & Leadership Coach, Mentor & Strategist, Serialn Entrepreneur& Best-Selling Author

Datuk Dr.Azizan, seorang World Class Business Educator dan Asia's No.1 Business, Marketing & Leadership Coach terkenal dengan keupayaan uniknya untuk membimbing anak muridnya sehingga mendapat peningkatan luar biasa dalam perniagaan dan beribu-ribu pemilik perniagaan dan usahawan telah berjaya menerusi strategi dan metodologi kejayaannyay yang telah terbukti untuk meningkatkan pertumbuhan perniagaan mereka dari sifar hingga mencecah jualan berjuta-juta ringgit.

Untuk maklumat lanjut boleh hubungi :

Richworks International Sdn BhdNo. 77, Jalan Badminton 13/29Seksyen 13, 40100 Shah Alam Selangor, MALAYSIA

Laman web: www.richworks.com

Tel:  +601632346866 (Media Penghubung - Md Azrin Rosly

+6012 696 2065 (Media Penghubung - Karini)

Emel : karini@richworks.com.my; 

           omkarini.rich@gmail.com; 

            azrin.richworks@gmail.com


You Might Also Like

1 pesanan ditinggalkan

tinggalkan komen anda di sini ^O^