Logo KBBA

segmen ayu: saya blogger dari ...

July 13, 2012

jom join segmen ayu..
berminat?? klick segmen ayu

saya blogger dari perlis.
jauhkan...pernah datang perlis??
kalau nak pergi langkawi boleh singgah perlis dulu..

tp untuk pengetahuan semua saya tinggal di kedah..
kepala batas..tahu??
yang dekat airport tuu...

korang pula blogger dari mana??jom2 cepat join segmen ayu nie..
boleh tu dari mana blogger2 sekalian...hehe

tag :

You Might Also Like

29 pesanan ditinggalkan

  1. perlis ke?? hehe.. saya asal SP :)

    ReplyDelete
  2. mama aleen: dekat la kita..jom join sekali segmen ayu..

    ReplyDelete
  3. orng kpg ni..dear perlis kt na..ayu kt padang besar dkt sgt ngn arked tu..hihi..tq dear support ayu.ayu list dr perlis ya ;-)

    ReplyDelete
  4. ayu: saya dekat kangar ja..dekat arked, leh la selalu g memborong...hehe

    ReplyDelete
  5. dari segmen yang sama.. jemput singgah .

    http://dieksha.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  6. Assalam,,,

    salam perkenalan dari Sabah...

    http://noorikmal.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-sabah.html

    ReplyDelete
  7. done follow here..comelnyee baby niii

    ReplyDelete
  8. hye, singgah sini dari segmen sama. follow awak sini :)
    salam perkenalan

    http://damnright-welcomestalker.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  9. mai dari penang..dtg dari segmen yg sama..follow terus..

    http://loveprettydinda.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  10. Salam perkenalan~~^_^
    kte dri segmen yg sme..
    dri sarawak..:)
    bw n flow here :)ada ksemptan jenguklh kt cnie..
    http://deary-ainn.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-sarawak.html

    ReplyDelete
  11. Salam kenal.. dari segmen sama.. dah follow awak.. jemput ke blog saya pula ye =)
    http://ibuafinaazfar.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-selangor.html

    ReplyDelete
  12. thank semua..done follow uolls...

    ReplyDelete
  13. salam kenal.nurul dr segmen yang sama
    http://hezrina83.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    saya blogger dr melaka=)

    ReplyDelete
  14. hyeee...saya blogger dri nepal..hehehe..(^_^)

    http://sweetylikecandycan.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  15. salam kenal :)

    blogger kedah datang melawat sini...

    jom singgah blog Ros...

    ReplyDelete
  16. salam ukhwah.. sy blogger dari KL.. follow sini... jemput ke blog sy.. salam kenal.. ^_^

    http://norumara.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  17. salam,saya blogger dari kedah datang sini singgah dan follow (;

    http://diarionlinenurul.blogspot.com/2012/07/segmen-ayusaya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  18. sheda pon join. blogger perak. salam perkenalan :)

    http://shedameor.blogspot.com/2012/07/saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  19. Salam perkenalan...:)
    dtg Dari Segmen yg sama...:)
    Sy dr Sarawak...salam kenal..
    http://taqieeummu.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-mesir.html

    ReplyDelete
  20. salam kenal... :)

    Dari segmen yang sama :

    http://cahayacita2.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  21. mai dari kedah..salam kenal n follow sini..
    selamat berpuasa;)
    lobaksusue.blogspot.com

    ReplyDelete
  22. salam kenal:)

    http://sukatykupown.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-sarawak.html

    ReplyDelete
  23. salam kenal...

    http://greenonepiece.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    dah follow

    ReplyDelete
  24. Hai, selamat bersegmen..

    http://www.sna-aai.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  25. singgah sini dari segmen yang sama. done follow u :)

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  26. Datang dari segmen
    http://hanifidrus.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html
    Salam kenal dan follow
    Jika berminat untuk exchange bloglist boleh singgah ke sini
    Hanif bin Idrus Bloglist
    Tinggalkan komen dan saya akan masukkan ke dalam bloglist saya
    Setiap minggu saya akan merayau di blog anda
    Tapi yang penting kita dah berkenalan...

    ReplyDelete
  27. singgah n follow dr segmen yg sma

    http://sweetsadmemory.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^