Jualan murah 10.10 PG MALL

September 30, 2020



Hai korang, dah ada ke yang macam Farah ternanti-nanti detik 10.10 . Dengar kata PG MALL ada tawaran menarik untuk kita shopping secara online hanya di hujung jari giteww! 

Bagi yang belum tahu sekejap lagi Farah akan share apa yang menarik nya dengan sale 10.10 di Pg mall. Yang pastinya korang tak kan rasa rugi shopping dekat pg mall.

APA ITU PG MALL?

Pg Mall ialah Pusat Membeli Belah online Malaysia. Para pembeli boleh membeli barangan secara atas talian dan para peniaga juga boleh berniaga di platform ini. Terdapat pelbagai produk   di dalam website PG Mall. Antaranya ialah produk kecantikan , kesihatan, buku, perhiasan rumah, barangan elektrik dan barangan dapur dan lain-lain pun boleh di dapati di Pg Mall.

PG mall adalah merupakan platform e-dagang no-1 di Malaysia yang ditubuhkan pada tahun 2017. PG Mall menduduki tempat ketiga teratas di iprice insight report. Yang mana merupakan platform membeli - belah kegemaran rakyat Malaysia. PG Mall merupakan platform yang menerima pembayaran melalui E-wallet yang biasa digunakan oleh ramai pelanggan (Maybank QRpay,TounchnGo E-wallet, Boost, grabpay dan juga Payment gateway).

SALE 10.10 DI PG MALL

wow..wow..woww! Sale 10.10 semakin hampir, Tawaran pastilah lebih hebat kan.... Rasa tak sabar pula menanti sale 10.10 nanti. Pasti ramai yang ternanti-nanti tarikh menarik untuk shopping....nanti. Tengok tarikh pun dah Cun dah! Save the date weii siap2 hahahaha. Ada Promosi menarik akan berlangsung pada 10 Okt 2020! 

Apa yang menariknya? 

Menariknya SALE 10.10

➡️ tawaran diskaun hebat sehingga 80% untuk barangan terpilih

➡️10% diskaun dengan minimum belian RM10 terhad pada RM20

➡️Dan penghantaran PERCUMA Dengan belian minimum RM30 terhad pada RM4

➡️Tawaran potongan harga dari RM10

COFFEE WEEK

Turut berlangsung sempena jualan murah pada 10.10 nanti ialah "coffee week" bermula pada 28 September 2020 hingga 5 Oktober 2020 yang mana PG Mall akan menawarkan: 

➡️RM20 OFF dengan minimum belian RM60 terhad RM25 untuk 5000 pelanggan terawal . Pelanggan perlu menggunakan coupun code : PGCOFFEE

➡️ Penghantaran PERCUMA dengan belanja minimum RM 40  terhad rm4 untuk 1000 pelanggan yang pertama. Code coupun : PGCFFREE

Untuk coffee lovers korang wajib singgah dah beli. Berbaloi-baloi . Klik sini https://pgmall.my/coffeeweek

          

PROUDLY LOCAL

Kalau korang nak tahu dalam pg mall ni dah ada peniaga tempatan jadi apa salahnya kalau kita support usahawan tempatan kita juga dengan berbelanja dan membeli-belah barangan tempatan di Pg mall. Kempen ini dah pun bermula sejak Julai 2020 - Disember 2020. Tunjukkan tanda sokongan dengan membeli produk tempatan. #BarangBaikBarangkita ✌️

Proudly local menawarkan pelbagai barangan seperti barang dapur, kids & baby, elektrik, kecantikan dan kesihatan serta banyak lagi. Menarik kan!

Klik cepat sini http://pgmall.my/proudly-local-campaign


       

SAVE THE DATE 10.10

Okay lah jangan lupa tick dalam kalendar korang 10.10 bersama Pg Mall nanti pasti berbaloi. Kalau dah ada senarai barang yang nak beli tu dah boleh mula servey dan cari dekat  PG mall tau. Cari awal tak kalut hihihi.

Macam Farah sendiri pun dah mula add to cart🤣. Excited nak membeli on 10.10 nanti yuhuuuu.... Dah ada barang yang bermain di minda.

Tunggu apa lagi!! Jom shopping di Pg mall.


 Untuk maklumat lanjut klik di bawah:

Website: 

www.pgmall.my

Facebook: 

www.facebook.com/pgmallofficial

Instagram : 

www.instagram.com/pgmall.my


#PGMall #onlineshopping #shopping #MalaysiaNo1ecommerceplatform #ecommerceplatform #Shopnow #Shoponline #ByMalaysiansToMalaysians #BarangBaikBarangKita #PGMall4u #FreeShipping #1010sale #coffeeweek 




You Might Also Like

23 pesanan ditinggalkan

  1. time2 gaji ni banyak lak sale ehhhh huhuuu

    ReplyDelete
  2. wahh ... ada coffee week pulak ... mcm2 idea pgmall nih

    ReplyDelete
  3. kalau nak support local product mmg pgmall lah tptnya..

    ReplyDelete
  4. banyak sangat la shopping online lazada, go shop shoppe, pg mall

    ReplyDelete
  5. Banyak murah.. Memg tengah survey barang

    ReplyDelete
  6. baru tau pasal ni sejak baca blog.. tq so much..leh shping sini nt :D

    ReplyDelete
  7. wahhhh! bestnyaaa memang tengah survey barang

    ReplyDelete
  8. Banyak barang murah betul tu..tapi itulah tak sempat juga nak grab semalam. Ada hal yang tidak dapat dielakkan pula huhu

    ReplyDelete
  9. Jualan murah yang sangat menggoda kat PG MALL ni

    ReplyDelete
  10. best shopping kat pgmall. byk sale

    ReplyDelete
  11. Boleh gila tengok apps PG Mall ni punya promosii.. hahahahah

    ReplyDelete
  12. 11.11 nanti mesti ada sale best lagi kan..tak sabar nak tggu

    ReplyDelete
  13. Jdi apa tunggu lagi musim2 covid19 skarang ni kita soping online dah laaa ..

    ReplyDelete
  14. best best...Pgmall kalau ada deal mmg murah...syok

    ReplyDelete
  15. Yanie suka usha kat pgmall.. ada brg yang pgmall murah berbanding yang lain.

    ReplyDelete
  16. gaji dah masuk kan? jom shopping...hihi

    ReplyDelete
  17. alamak dah terlepas pulak sales ni

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^