AZYMA CARE CLAY BODY WASH BEST KE?

June 07, 2021

 

Hi semua,

Selamat berPKP #Day7. Semoga Kita semua terus kuat untuk melawan covid-19. Untuk yang kena #stayathome jangan stress pula di rumah. Kena Set positive mind gitew! Korang Jangan lupa walaupun kekal di rumah kebersihan diri perlulah dijaga☺️.

Dah masuk Hari ke 7 , stay at home disebabkan negara kita sedang dilanda pendemic covid-19. Hari - Hari setiap kali keluar rumah memang selalu risau bab kebersihan diri. Almaklumlah kuman di mana2 risau juga dijangkiti covid-19. Jadi setiap hari aku memang titikberatkan bab kebersihan diri. Baik Penjagaan wajah, tangan mahupun badan sangat penting bagi aku. Setiap kali bersihkan diri selalu tertanya dalam Hati dah bersih ke ni...??

Selain mematuhi SOP yang ditetapkan. Setiap kali balik dari luar aku kerap basuh tangan dengan sabun sampai betul2 bersih. Sanitize barang2 yang di beli dan setiap kali itu juga aku selalu spray pembasmi kuman dalam kenderaan. Pokoknya bab kebersihan itu memang keutamaan aku .

Duduk Dirumah Bersama Azyma Care

Hari ini aku terpanggil nak share dengan korang juga tentang sabun badan pilihan aku sekeluarga Kini iaitu AZYMA CARE CLAY BODY WASH...dan aku jamin korang pun PASTI suka Nanti dengan sabun ini. Cubalah!

BEST KE AZYMA CARE CLAY BODY WASH?

Kalau tanya aku jawapannya pastilah BEST wei! Aku adalah PENGGUNA setia sejak 2019 lagi. Aku juga pernah share story pasal azyma care Clay Body Wash ini dulu. Apa yang Uniknya bagi aku azyma care adalah body wash clay yang sangat sesuai juga untuk kulit sensetif. Anak-anak aku pun Pengguna azyma care. Sesuai je untuk kanak-kanak 2 tahun ke atas. Aku IN LOVE Sangat dengan sabun ini....Bila kau keluar bilik air pun haruman dia nyaman dan terasa FRESH. Kiranya bau itu sedapp dan kuat mampu menghilangkan bau peluh seharian korang. 

Aku Dah banyak kali pun repeat oder. Harga pun berpatutan, berbaloilah kalau beli pun. Bau pun memang wangi, melembutkan kulit dan paling best kandungan sabun Azyma Care Clay body wash ini yang buat aku terus menjadi PENGGUNA SETIA Azyma Care 🥰🥰


Gel Mandian Tanah Liat PREMIUM AzymaCare

Gel mandian Azyma Care Diperbuat daripada bahan semulajadi TANAH LIAT yang berfungsi untuk membersihkan badan, melembutkan kulit dan meninggalkan bau wangi melalui aroma semulajadi ekstrak botani yang pasti menyegarkan. 

Menggunakan rumusan khas dengan bahan aktif berasaskan tumbuhan, bagi membantu menghilangkan bau-bau sensitif pada anggota badan dan sekaligus ianya sesuai untuk kegunaan harian pada kulit yang normal, kering atau sensitif.

Kandungan Azyma Care Clay Body Wash

ESTRAK SEMULAJADI LAVENDAR

Kesegaran aroma lavendar dapat memberikan kesan yang menyenangkan pada tubuh badan dan secara semulajadi dapat melegakan ketegangan pada otot.

ESTRAK SEMULAJADI ALOE VERA

Mengandungi Beta Karotena, Vitamin C dan E yang boleh membantu meningkatkan ketegasan pada kulit secara semulajadi dan dapat mengekalkan kulit dari terhidrat

ESTRAK SEMULAJADI KAMOMIL

Kamomil berfungsi secara semulajadi membantu kulit menjadi lebih lembut, bersih, dan sihat. Selain dari itu ia juga membantu melegakan keradangan pada kulit.

ESTRAK SEMULAJADI TIMUN

Mengekalkan penghidratan pada kulit dan membantu membuang toksin secara semulajadi sekaligus dapat mengekalkan kulit yang sihat.

TANAH LIAT KAOLIN

Tanah liat Kaolin mempunyai sifat penyerapan semulajadi yang dapat mengurangkan minyak pada liang-liang di kulit.

Kelebihan Gel Mandian Tanah Liat Azyma Care:

✅ Membantu menghilangkan masalah bau badan

✅ Membantu mencerahkan dan melembabkan kulit

✅ Membantu merawat masalah jerawat badan

✅ Membantu menghilangkan parut kudis dan luka

✅ Membantu menyembuhkan luka kecil, kegatalan dan gigitan serangga 

✅ Membantu merawat Sunburn.

Keistimewaan Azyma care

  1.  Didatangi dalam 300ml untuk setiap botol.
  2. Tanah liat asli Kaolin.
  3. Dapat menyihatkan dan meremajakan kulit
  4. Bau yang sangat harum.
  5. Bebas dari bahan kimia berbahaya dan punca kanser hati seperti Paraben, Silikon, Pewarna Sintetik, dan Lyral (pewangi beracun).
  6. Sesuai untuk mereka yang aktif, berpeluh berlebihan, dan mempunyai kulit yang sensitif.
Untuk pembelian boleh layari : www.azymacare.com 

*Penghantaran PERCUMA sepanjang PKP ini

[ INGIN MENJADI USAHAWAN ONLINE DGN PENDAPATAN TANPA HAD??? ]

Anda tiada sebarang modal? atau

Anda mempunyai sedikit modal? atau

Anda ingin mencari wang tambahan? atau

Anda mencari pekerjaan sampingan? atau

Anda ingin menceburi bidang perniagaan sepenuh masa?

Jika jawapannya 'YA', anda patut hubungi 010-5550647 (Faten) dan 03-27026593 & 03-27026592 (waktu pejabat sahaja)

Basic + Commission tanpa had.

Bahan pemasaran, Handphone dan latihan disediakan. Layari www.azymacare.com

Ok sekian coretan Aku Hari ini ☺️


You Might Also Like

10 pesanan ditinggalkan

  1. ooo.. azyma ni dari tanah liat yer.. patutlah elok untuk kulit..

    ReplyDelete
  2. Banyak kelebihan body wash ini yg sesuai untuk kulit sensitif ya.

    ReplyDelete
  3. Mandian dgn tanah liat tu.. mmg bagus untuk kulit nie.. manfaat pun banyak.. mst rasa bersih je badan lps mandi kan..

    ReplyDelete
  4. Best scrub ni..yang pnting bebas bahan kimia..

    ReplyDelete
  5. Bgusnya sabun ni kan... Org yg ada masalah ekzema harus cuba ni.. Mana tau akan bertambah baik

    ReplyDelete
  6. Sesuai untuk psoriasis jugak tak.. Bau wangi tak.. Hee.. Macam nak try jugak

    ReplyDelete
  7. azyma ni mmg best tau.. kak azni suka bau dia fresh, tapi bukan bau bunga .. tp memang speciallah fresh tu

    ReplyDelete
  8. Bagus kan produk ni ada clay tu..mesti rasa bersih badan lepas mandi..

    ReplyDelete
  9. Menarik produk Azyma ni, kadang saya tiba-tiba kena elergik sebab tersalah makan kena ada satu Asyma kalau macam ni

    ReplyDelete
  10. menarik product ni.
    wangi tak?

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^