//]]>

BERBUKA PUASA DI SALA KLASIK ALOR MENGKUDU, ALOR SETAR KEDAH

May 17, 2019

ALHAMDULILLAH..

Minggu lepas aku dapat anak buah baru
kakak aku bersalin sehari sebelum puasa
Nak pergi ziarah dia pun tak sempat sebab hari bekerja..anak-anak pula bersekolah
Makanya #ramadan5 ari tu aku curi masa sedikit berlari
nak melawat anak sedara baru aku hehehe

Kakak aku duduk dekat Alor Setar je..tak lah jauh pun
tapi sebeb nak pergi sebelah petang takut jem time berbuka....
je kami terus planning berbuka puasa di luar aje..hihihi

So, sebelum sampai rumah kakak aku itu kami singgah
booking table dan menu dulu
bukan apa malas nak rushing-rushing
kami tempah je siap-siap 
kami pilih SALA KLASIK lagiii...
dekat Alor Mengkudu..dekat jer dari rumah kakak aku tu

kedai ini mudah dan rasa pun berbaloilah dengan harganya
tempat yang selesa dan paling best semua menu yang aku suka ada hahaha
Masa kami p pun ari tu memang ramai orang...aku ingat kalau lambat sikit memang meja full lah
itupun aku tgk adalah lagi 2 3 biji meja yang masih kosong untuk
customer walking
Makanan pun sampai ONTIME kiranya servis tiptop lah bagi aku

Menu kami hari itu
Siakap 3 rasa, Tomyam Ayam, Kerabu Sotong, Daging Bakar Danok, Telur dadar dan sambal belacan, Air Jus Tembikai 1 Jug..
punyalah risau air tak cukup kahkahkah (sekali berlebihan plak)



                           






so, kalau nak tahu betul ke sedap korang kenalah datang dan cuba masakan dekat sini... sebab confirm puas hati hehehe. Sesuai juga untuk berbuka bersama keluarga besar . 

SELAMAT BERPUASA SEMUA :)



You Might Also Like

0 pesanan ditinggalkan

tinggalkan komen anda di sini ^O^