Logo KBBA

Dah Dapat Tarikh Vaksin

July 12, 2021


Selamat pagi 🥰

Alhamdulillah just nak share aku dah pun dapat tarikh temujanji untuk cucuk vaksin. Dupp..dappp..dupp dapp plak rasa hehehe Selepas hampir 5 bulan mendaftar Baru berjaya mendapat tarikh. 

Perasaan? Teruja ada takut pun ada hahaha...

adoii! Memula kerajaan announce suruh daftar dulu memang aku antara yang terawal daftar. Tapi kalau ikutkan aku antara batch last dalam kalangan opismate yang Baru dapat tarikh vaksin. Tapi aku okay je cepat atau lambat Kita memang perlukan vaksin ini sekarang... 

Sejak program vaksin dijalankan aku dah lebih 3 kali update DEKAt permohonan itu..hehe..kekonon nak dapat cepatlah..Mana tau dapat rentas negeri awal🤣

So, kepada semua yang belum mendapat tarikh sabar..insyallah Nanti turn korang pula 🤗

Yang belum mendaftar? Cepat-cepatlah mendaftar Kita perlu bantu untuk negara Malaysia mencapai Herd immunity dengan Kadar segera...supaya dapat back to normal life soon.. .

Doa yang baik-baik, cakap yang baik-baik ...insyallah semuanya akan baik ☺️






You Might Also Like

0 pesanan ditinggalkan

tinggalkan komen anda di sini ^O^