Review Aromatic Virgin Coconut Oil D'aura

September 11, 2020

Okay hari ini Farah nak share satu produk terbaru dari d'aura iaitu AVCO - AROMATIC VIRGIN COCONUT OIL.  Umumnya pasti tahu kan khasiat Minyak kelapa dara. Ada pelbagai kegunaan dan manfaat dari minyak kelapa dara. Jadi hari ini Farah nak ReView sikit tentang produk AVCO ini.

AVCO adalah Aromatic Virgin Coconut Oil yang diformulasi untuk meningkatkan bauan aromatik tanpa menjejaskan keaslian minyak kelapa dara. Kaya dengan kandungan antioksidan dan vitamin E untuk dijadikan rutin penjagaan yang amat sesuai untuk kulit dan rambut.

Saiz sebotol AVCO ialah 50ml. Ia didatangkan dengan 2 haruman iaitu Floral Fresh & Morning Dew. • Floral Fresh ialah wangian berasaskan flora atau bunga. • Morning Dew ialah wangian berasaskan bauan kesegaran alam semulajadi. Ia sesuai untuk digunakan untuk seisi keluarga untuk merawat kulit dan rambut.


Antara kebaikan AVCO
  1. Melembap,menyubur dan melembutkan kulit dan rambut.
  2. Agen anti-penuaan untuk memperbaiki tekstur kulit
  3. Mengurangkan pori tersumbat, kulit kendur, dan kedutan.
  4. Make-up remover semulajadi tanpa sebarang bahan kimia
Manfaat AVCO
  • 100% semula jadi tanpa campuran bahan kimia
  • Pengunaan minyak kelapa dara yang paling berkualiti
  • Selamat digunakan tanpa kesan sampingan!
  • Campuran estrak tumbuhan menghasilkan haruman yang menenangkan menjadikan hari-hari anda sentiasa ceria!


Kandungan AVCO
99 % Minyak kelapa Dara dan 1% ekstrak bauan


Cara Penggunaan
Sapukan pada permukaan kulit atau rambut yang dirasakan sesuai. Setelah disapukan, biarkan ianya meresap hingga kering dengan sendirinya (Haruman akan naik selepas 10 saat). Tidak perlu dibilas.Tidak boleh diminum dan disapu pada mata.

10 Kegunaan Minyak Kelapa Dara AVCO 
1. Membantu melembabkan kulit
2. Membantu melembutkan kulit muka dan memberi perlindungan dari sinaran matahari
3. Membantu menghilangkan parut jerawat, kedutan dan garis halus pada muka
4. Boleh digunakan sebagai make up remover
5. Membantu menyihatkan rambut , lebih bersinar dan mudah di sikat
6. Membantu mengecilkan pori-pori di muka
7. Boleh juga digunakan sebagai pelembap bibir
8. Boleh digunakan sebagai "Hand lotion"
9. Membantu mengurangkan strechmark bagi wanita hamil
10. Boleh di gunakan sebagai minyak urut.


AVCO sesuai untuk kegunaan harian sebagai: 


1. Make up remover
2. Face oil
3. Body oil
4. Pelembap bibir
5. Merawat Rambut

Jom tonton video di bawah... 
review aku tentang AVCO D'AURA 😁


Berapa Harga AVCO?

Harga AVCO cuma RM22.50. Dengan pembelian combo harga di website berbaloi-baloi cuma RM 41.90 sahaja ...siap ada free Minyak Kelapa Dara 500gm Softgel.


Untuk Maklumat Lanjut & pembelian klik di bawah : 


Website : www.daura.com.my


~thanks reading here~


You Might Also Like

4 pesanan ditinggalkan

  1. Kak nina pun guna AVCO sekarang ni as double cleansing dan make up remover. Pastu as lip moisturizer. Best! Muka semakin lembut dan moist jer...

    ReplyDelete
  2. Bagus sangat kan AVCO ni.. Suka sangat. Nad pakai hari2

    ReplyDelete
  3. AVCO memang banyak khasiat untuk kulit. Nak cubalah AVCO D'aura ni

    ReplyDelete
  4. rugilah siap tak de avco nie kat rumah, dari hujung rambut sampai kaki boleh pakai..

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^