//]]>

SAVONN MAGIC : BERKESAN MENGHILANGKAN KOTORAN DEGIL BAJU SEKOLAH

January 12, 2020

Selamat Pagi

Dah lama tak muncul entry di hujung minggu kan. Korang tengah buat apa itu? Aku hari ini full dengan persiapan anak nak ke sekolah esok hehe. Basuh baju sekolah, kasut sekolah, tengok kerja sekolah anak, gosok baju sekolah dan segala hal yang berkaitan dgn sekolah hehe

BTW kali ini aku nak kongsikan dengan korang Apa yang aku gunakan untuk menghilangkan kotoran degil dekat baju sekolah anak-anak aku terutamanya #kaliffrizqi. Almaklumlah kaliff ini satu2 nya anak lelaki aku. Baru darjah1. Bila balik sekolah aku tengok dia punya kolar baju MasyaAllah kotornya😂. Macam mana nak hilangkan kotoran itu? Kena sental dengan kuat ke? Aku dah lah tengah sarat nak bertapa lama2 dalam toilet dah xlarat weh!

Dan akhirnya aku terfikir nak beli SAVONN MAGIC Ni lepas baca perkongsian ahli dalam group FB #kemaarumahwithhani. Orang kata belum cuba belum tahu kan..


Memang betul2 boleh tanggalkan kotoran degil.

SAVONN MAGIC❤️❤️

Sekarang dah tak bimbang lagi kolar baju putih selalu kotor. Saya rendam sejam lepas tu terus basuh mesin😂 (mak tak rajin nak gosok dgn tangan), semua kotoran degil tanggal😍

**Anak lelaki baru #darjah1 bila balik sekolah tgk baju dia fuhh! 😌

🌸5 IN 1🌸

🌸Menghilangkan Kotoran Degil
🌸Melembutkan pakaian
🌸Haruman berpanjangan
🌸Pemutih Oxi Bleach
🌸Anti Bakteria

So, korang kalau tak berapa rajin macam aku ni boleh lah try beli harga RM18/SEKILO . Tahan lama mana? Bergantung pada cara penggunaan masing-masing lah ye.. MCM aku rendam guna 2 sudu je sabun tu. Dulu masa kakak Kaisara tahun 1 & 2 aku pakai juga sabun MCM NIE . Sabun Cempaka tapi harga x silap aku RM17/800gm xsilap aku xsampai sekilo. JD lebih jimat lah dengan SAVONN MAGIC ni.  Aku tak jual tau cuma nak kongsi dengan korang je😊.

Memang betul berkesan! Try dlu baru tahu

#pbkongsi #blogpermatabiru #kbba9

You Might Also Like

5 pesanan ditinggalkan

  1. Boleh try savonn magic ni nnti.. maklumlah kat umah byk baju putih2..

    ReplyDelete
  2. mahal tp berbaloi sabun ni..:)

    ReplyDelete
  3. Cita2 Sisyat juga ni ha nak beli savonmagic ni..hehe

    ReplyDelete
  4. Savonn ni ada jual di mana ya.

    ReplyDelete
  5. Ada jual kt mna ni.. First time rau sabun ni

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^