MIRACLE CALIPH EXCLUSIVE JUAL INSTANT SHAWL #hijabrukayyahdoubleloopshawl

January 06, 2020

Selamat Pagi

Nak share dengan korang, baru-baru ini aku berkesempatan untuk cuba pakai Instant Shawl terbaru keluaran Mirecle Caliph iaitu hijab rukayyah doubleloop shawl . Material dia best sangat tau. 

                

Ada 4 pilihan warna yang korang boleh pilih:

1) Purple Floral
2) Hitam Abstract
3) Pink Abstract
4) Nude Abstract

CARA PAKAI INSTANT SHAWL MIRACLE CALIPH EXCLUSIVE

LANGKAH 1: Sarungkan bahagian muka pertama INSTANT SHAWL MIRACLE CALIPH EXCLUSIVE

LANGKAH 2: Pastikan bahagian muka pertama dikemas dengan selesa. Jika perlu, pinkan dahulu.

LANGKAH 3: Kemudian, ambil bahagian muka kedua INSTANT SHAWL MIRACLE CALIPH EXCLUSIVE sarungkan sekali lagi ke muka. Boleh letak bahagian jahitan di tepi sebelah telinga atau di bawah dagu ikut keselesaan anda. 

LANGKAH 4: Kemaskan tudung dengan Jarum atau brooch ikut kekemasan yang anda mahu. ok siap!

             


KELEBIHAN #hijabrukayyahdoubleloopshawl

1. PINLESS

kalau korang tak nak pakai pin, jarum atau brooch pun boleh. Material kain jenis berat memang terletak elok je dekat atas bahu korang.

2. JIMAT MASA
kenapa aku kata jimat masa? sebab memang mudah sangat nak pakai just sarungkan aje. sangat sesuai dipakai kalau korang nak travel atau ke tempat-tempat yang korang perlu bergerak aktif.

3. MUSLIMAH FRENDLY
Shawl Miracle Caliph ni panjangnya 2 meter, so jangan risau, shawl ni muslimah friendly. Shawl ni tak pendek dan menutup dada. Korang boleh adjust ikut keselesaan korang.

           


 ****************************************************                                                       
Dan berita baik untuk korang yang teringin nak instant shawl by Miracle Caliph Exclusive nie. Pihak Miracle Caliph berbesar hati nak bagi hadiah #hijabrukayyahdoubleloopshawl by Miracle Caliph Exclusive. Selain pengeluar uniform, Miracle Caliph juga mengeluarkan fashion apparel di bawah jenama Miracle Caliph Exclusive.

Jadi, kalau nak instant shawl by Miracle Caliph Exclusive nie, korang follow step bawah nie:
  • Terhad kepada seorang hanya sehelai sahaja
  • Hanya perlu tanggung kos postage: RM10 Semenanjung Malaysia dan RM15 Sabah Sarawak
  • Like dan follow page: https://www.facebook.com/MiracleCaliph/ 
  • Untuk postage, bank in ke: De Miracle Empire (Maybank)/ No. Account: 5620 8560 6801
  • Terhad pada 500 unit sahaja
  • Whatsapp terus ke: Miracle Caliph Exclusive

Thanks Reading here!
Welcome #2020

You Might Also Like

3 pesanan ditinggalkan

  1. Dah redeem hat free tu. Tak sabar tunggu sampai dan rasmikan

    ReplyDelete
  2. waalaikumussalam. mudah sangat nak pakai tu. best nya ^_^

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^