//]]>

Selamat Bercuti

April 03, 2019

Hai selamat petang...

Selamat bercuti. Hari ini aku dekat Perlis cuti "Israk miraj" sehari...tak ke mana-mana cuma rest jer Dekay rumah sebab mr.hubby kerja macam biasa hehehe

Dah lama rasanya aku tak update blog kn
Mood ke laut weh!
Sebenarnya aku masih lagi frust dengan
Iphone aku yang terpadam langsung x boleh on!!
Banyak gambar dalam itu yang aku nak kongsi story dengan korang untuk aku update blog
Malangnya x sempat nak pindah fail huhuhu

Tapi walaumacam Mana pun minat menulis itu masih ada..
Ada lagi few story juga aku nak update nanti..
Nak kena panaskan enjin dulu hahaha

Btw..cuti sek hari itu aku ada bawa anak-anak-anak menonton wayang Upin Ipin keris Siamang. Best! nanti aku kongsi sedikit review.korang dah tengok ke??

You Might Also Like

0 pesanan ditinggalkan

tinggalkan komen anda di sini ^O^