Logo KBBA

Minyak Herba Asma Mujarab Original

December 27, 2016

MINYAK HERBA ASMA MUJARAB mampu menyembuhkan penyakit asma dan melancarkan saluran pernafasan untuk semua peringkat umur. minyak ini mendapat sambutan yang amat menggalakkan daripada pengguna bukan sahaja di Malaysia malah di Singapore, Brunei, Myammar, Indonesia, Bangladesh dan India sebagai salah satu ikhtiar kepada beberapa penyakit.


PASTIKAN ORIGINAL, BARU BELI.

KEBAIKKAN MINYAK HERBA ASMA MUJARAB 

 • Mencairkan kahak yang terperangkap yang menyebabkan lelah. 
 • Mengeluarkan kahak yang mengganggu sistem pernafasan. 
 • Memberi kelegaan kepada sistem pernafasan. 
 • Membantu mencegah gigitan serangga berbisa. 
 • Mengatasi masalah sakit gigi. 
 • Atasi masalah senggugut. 
 • Masalah sakit urat.
 •  Masalah luka.
 •  Mengatasi kembung perut. 
 • Mampu hilangkan stress. 
 • InsyaAllah dengan izin Allah Minyak Herba Asma Mujarab ni membantu melegakan penyakit diatas.
 Cara penggunaan Minyak Herba Asma Mujarab adalah seperti berikut : -

 Batuk dan lelah  : Sapu di tapak kaki,labu,betis,bawah pelipat,dada depan belakang menyeluruh,leher dan tengkuk serta bawah dagu.

- Selsema : Sapu sedikit di dalam hidung,atas hidung hingga ke ubun ubun - Demam : Sapu seperti batuk tetapi turut sapu di dahi

- Sakit gigi : Sapu pada gigi yang sakit dan juga pipi - Kembung perut dan sembelit  : Sapu di perut,pinggang serta tapak kaki dan labu betis - Luka pembedahan : Lap.kering bahagian luka dan sapu minyak di atasnya.

- Sengatan berbisa,benjol,lebam dan sakit urat  : Sapu di tempat sepatutnya... - Migrain: : Sapu keliling dahi, tengkuk dan leher.

 - Bisul : Sapu pada tempat bisul - Sakit pinggang dan lenguh lenguh  : Sapu ditempat yang lenguh dan sakit..

- Cirit birit : Sapu di bahagian bawah perut. - Senggugut : Sapu ketika datang haid dan ketika sakit di bahagian bawah perut. Bestkan? Dan Minyak ni memang dah digunakan oleh ramai pengguna. Pengguna sangat-sangat berpuas hati.Oleh kerana Minyak Herba Asma Mujarab ini mendapat sambutan yang tinggi di seluruh Malaysia dan di luar negara seperti Singapore, Brunei, Thailand, Indonesia, Myanmar, Bangladesh dan India.

Maka ada pihak yang tidak bertanggungjawab telah meniru produk Minyak Herba Asma Mujarab ini. Mereka menggunakan labels dan design yang sama. Dan mereka juga cuba membuat R&D daripada Kilang tanpa kebenaran pemilik asal.

Ramai yang mengadu produk tiruan mereka ini tidak berkesan dan berbau seperti asap rokok. Warna jenih, cair dan kurang berangin. Individu yang telah meng-klon produk Minyak Herba Asma Mujarab ini berjaya menipu ribuan pengguna di seluruh Malaysia.

Oleh kerana ramai yang sudah tertipu kerana tidak berkesan seperti yang dahulu. Jadi berikut adalah cara untuk mengenalpasti antara produk asli dan tiruan.


minyak-herba-asma-mujarab-tiruan

Hologram palsu

minyak_herba_asma_palsu

Mereka penjual Minyak Asmak ini telah menipu ramai pelanggan dengan mengatakan Minyak Herba Asma Mujarab ini telah menukar label. Padahal kami tidak pernah menukar label baru seperti ini sama sekali. Jangan mudah tertipu dengan tektik jahat mereka untuk mencari duit secara haram disisi agama islam.

minyak_herba_asma_palsu_3

Pembuat produk Minyak Herba Asma palsu juga berani menggunakan Meditag KKM palsu semata-mata untuk mengaburi mata pelanggan.

minyak_herba_asma_palsu_2

Juga salah satu produk tiruan yang cuba mengambil kesempatan di atas minyak herba asma yang asli. Kami tidak pernah keluarkan versi “PATI HERBA ASMA”. Sila berhati-hati.
CARA UNTUK PASTIKAN YANG ASLI
Setelah 27k Minyak Herba Asma Mujarab berjaya dipasarkan bersama hologram dalam masa dua minggu. Alhamdulillah! Kami telah tempah lagi 100k Hologram yang berkualiti tinggi beserta QR Code bagi menambahbaik dan memudahkan para pelanggan mengenalpasti antara produk Asli dan Palsu.

HOLOGRAM, QR CODE & NOMBOR SIRI AKAN DILEKATKAN DI BELAKANG BOTOL
Lihat contoh gambar di bawah.
Pastikan pembalut cap berwarna hijau dan ada sticker hologram.
Anda boleh Scan QR Code ini dengan menggunakan Smartphone dan setiap produk yang di scan akan mempunyai nombor siri berbeza di dalam sistem website kami
Hologram beserta sistem QR Code ini sudah dilekatkan dan sudah dipasarkan dari peringkat ke peringkat. Pastikan yang Original baru beli.
Harga sebotol RM39 sebotol. Hanya tambah RM10 untuk penghantaran.
RINGKASAN
1. Jika ada yang mendakwa Minyak Herba Asma Mujarab ini di bawah keluaran syarikat SDN. BHD. Maka ianya adalah produk tiruan & bukan dari ramuan rahsia tradisional Pakcik!
2. Gunakan tanpa was-was , kandungan bahan-bahan yang halal dan selamat digunakan untuk semua peringkat usia.
3. Setiap botol produk yang Original mempunyai Hologram, QR Code & Nombor siri. Kami tidak akan bertanggungjawab sekiranya anda mendapat produk yang tidak asli.
Hendaknya seorang muslim menjadikan kejujuran sebagai sifat yang melekat pada dirinya, zahir dan batin. Di antara kejujuran yang seharusnya dimiliki seorang muslim adalah kejujuran dalam perniagaan, dengan tidak menipu atau pun melakukan pemalsuan dalam kondisi apa jua sekalipun. Kejujuran adalah penyempurna iman dan pelengkap keislaman seseorang.
قال تعالى: يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ اتَّقُواْ اللّهَ وَكُونُواْ مَعَ الصَّادِقِينَ
Allah berfirman (yang artinya), ‘Wahai orang-orang yang beriman, bertakwalah kalian kepada Allah dan hendaknya kalian bersama orang-orang yang jujur.’ (Q.s. At-Taubah:119)

Untuk yang berminat nak order atau ingin mengetahui keterangan yang lebih lanjut boleh RUJUK maklumat di bawah ye.. 

PAGE JUALAN: MINYAK HERBA ASMA MUJARAB ORIGINAL  
FACEBOOK: MINYAK HERBA ASMA MUJARAB ORIGINAL 
NO TELEFON: HQ EN. HAFIS 013 480 6787 (Bahagian Pemasaran )
 &  PUAN NURUL 017 623 9935 ( Produk Owner)

nota: Boleh juga berhubung dengan pengedar Minyak Herba Asma Mujarab dan boleh dapatkankan maklumat pengedar dari HQ Minyak Herba Asma Mujarab sendiri. 
You Might Also Like

0 pesanan ditinggalkan

tinggalkan komen anda di sini ^O^