Logo KBBA

BEDAK RUAM BAYI (RBP)

December 28, 2016

SALAM.

kulit bayi yang selembut sutera
kadang kala sangat sensitif
kalau tak kena dengan cuaca atau produk seperti bedak, losyen atau mandian
boleh menyebabkan risiko kulit gatal, naik ruam atau 
terdedah kepada penyakit kulit yang lebih kronik 

untuk itu penjagaan kulit bayi sangat dan perlu di titikberatkan 
supaya kulit bayi anda sentiasa bersih

hari ni PB nak perkenalkan produk

RUAM BAYI POWDER @ BEDAK RUAM BAYI 

macam pic kat bawah ni..
sapa pernah guna angkat tangan? hihi

Penawar_Ruam_Bayi


Nak tahu apa yang best sangat Ruam Bayi Powder ni?
  • Bedak ini dihasilkan daripada 100% tanah liat yang mengandungi mineral semulajadi.
  • Ia mengandungi mineral semulajadi yang bertindak menyerap segala kotoran dan toksik yang terdapat pada kulit.
  • Cepat meresap dalam kulit. Kulit terasa sejuk dan lembut .
  • Satu bekas tahan agak lama. Selalunya saya guna beberapa bulan.
  • Walaupun ia tidak semahal produk-produk lain, Alhamdulillah setiap kali sapu ruam atau penyakit kulit anak-anak kita semakin berkurangan.
  • Bebas Paraben dan juga bahan-bahan kimia berbahaya.
  • Selamatlah anak-anak anda terutama yang masih bayi, sebab kandungannya dari 100% bahan semulajadi seperti tanah liat putih dan air galian yang telah ditapis secara khusus.
  • Ruam Bayi Powder ini sememangnya sangat menjadi pilihan ibubapa untuk bayi mereka terutama masalah berkaitan ruam. Ramai yang cakap berbaloi, murah dan berkesan! 
  • Banyak testimoni pelanggan yang sangat berpuas hati. Alhamdulillah!
  • 100% semulajadi serta sunnah nabi S.A.W. Ini kerana ia salah satu cara Nabi SAW mengubati penyakit kulit seperti yang terdapat di dalam Hadith Sohih di atas yang membuktikan Nabi S.A.W. menggunakan tanah liat mengubati penyakit kulit dan lain-lain penyakit
Hasil carian imej untuk bedak ruam bayi powderBedak ruam bayi sesuai untuk semua peringkat umur dan semua masalah kulit.
Selain merawat ruam,ia juga sesuai untuk semua jenis penyakit kulit seperti psoriasis,ekzema,gatal-gatal kulit,kudis buta,kayap,demam campak dan lain-lain berkaitan dengan penyakit kulit.
Bebas Paraben dan juga bahan-bahan kimia berbahaya! !

ANTARA TESTIMONI PELANGGAN BEDAK RUAM BAYI

Produk Tiruan Bedak Ruam Bayi / Ruam Bayi Powder

Ruam Bayi Powder sememangnya sangat berkesan dan mendapat permintaan yang tinggi di pasaran. Bila dah terkenal dan terbukti berkesan pastilah ada pihak yang tidak bertanggungjawab cuba menipu pelanggan dengan menjual produk tiruan yang kononnya lebih baik dari Ruam Bayi Original. Bedak Ruam Bayi ini sudah mempunyai ratusan testimoni dan masih menggunakan bahan - bahan tradisional yang diwarisi oleh turun - temurun. Ruam Bayi Powder ini tidak diproses di kilang kerana pihak pemilik Ruam Bayi Powder Original ingin menjaga kualiti dan sifat kesucian tanah yang ditapis khusus. Fungsi tanah liat terbaik di dunia ini perlu dijaga keasliannya oleh tradisi turun - temurun. PENTING untuk korang ketahui yang Ruam Bayi Powder ini tak pernah menukar nama ataupun packaging dari dulu hinggalah sekarang. Ini bermaksud ianya masih kekal dengan nama Ruam Bayi Powder dan packagingnyer juga masih sama dengan gambar2 dalam entry ini. Jadi pastikan korang beli Ruam Bayi Powder yang ORIGINAL okey :) Harga Ruam Bayi Powder ini hanyalah RM 38.90 setiap satu, jangan lupa dapatkan yerOkey untuk keterangan lanjut tentang Bedak Ruam bayi (RBP) ni boleh rujuk maklumat dibawah ye: 

ORIGINAL FACEBOOK: Bedak Ruam Bayi (RBP)
NO TELEFON: HQ EN. HAFIS 013 480 6787 (Bahagian Pemasaran ) &  PUAN NURUL 017 623 9935 ( Produk Owner) 
You Might Also Like

0 pesanan ditinggalkan

tinggalkan komen anda di sini ^O^