HAPPY BIRTHDAY KALIFF RIZQI - 6 TAHUN

January 17, 2020

Bulan Lepas Disember 2019,
 merupakan hari kelahiran Kaliff yang ke ENAM Tahun 
Tanggal 30.12.2013 ( tarikh lahir kaliff)
Tak sempat nak tunggu tahun baru dah terbersalin awal hehe


Alhamdulillah makin besar dah anak teruna aku ini hehehe
Dah pandai jaga diri sendiri 
Macam biasa bila semakin bijak dan besar ni
Dia dah mula Request nak Birthday Suprise dari Mama dan Papa 
sama Mcm Papa dia suprisekan aku hahaha (katanya lah)




So, Rezeki yang ada kita kongsikan...
Sempena umur kaliff yang ke 6 tahun
Mama dan Papa memang decide nak sambut dekat Pizza Hut 
biasalah bila lahir hujung tahun ini
nak buat sambutan dekat Sekolah dengan kawan-kawan pun tak boleh
Time Cuti Sekolah kan
Jadi lebih jimat sambut birthday anak santai-santai aje
bebudak ni asalkan ingat dan wish pun dah buat diaorang happy
tak perlukan hadiah yang mewah-mewah pun
bagi lah sepenuh perhatian dan kasih sayang untuk mereka





Kali ini plan baik juga
keluar cari Coklat Bouquet dengan Ballon 
kami tak bawa pun dia sekali ( nak suprise kan ) 
Dia Just suruh stay kat rumah jer..
mama bgtahu nak keluar buang sampah (hahaha dia percaya)
Banyak juga kedai kami cari sebab tak tempah awal
risau plan tak menjadi time bulan 12 ini waktu yang agak sibuk untuk husband aku
sebab tu tak nak booking apa2
main terjah jer...







Maka pada hari itu terjadilah
"sambutan Hari Lahir Kaliff Rizqi ke-6 tahun"
senyum dia sampai telinga
Kek tu aku tempat dekat kawan
dia memang suka Kek Coklat Moist
biasanya kalau beli simpan 2-3 hari dalam peti pun dia akan makan lagi
"hantu Coklat dia nie" hehe


Untuk anak Mama

" I  L O V E Y O U #adikkaliff "

6 Y e a r s O l d 




* simpan sini buat kenangan*

You Might Also Like

0 pesanan ditinggalkan

tinggalkan komen anda di sini ^O^