Logo KBBA

SEMAK PUSAT MENGUNDI DAN SALURAN PRU15

October 31, 2022



Minggu lepas Baru sahaja sembang-sembang dengan parents adalah Tanya pasal tempat nak mengundi nanti di mana. Katanya ada perubahan tempat. Almakkumlah 5 tahun sekali aku sendiri pun dah lupa Hari tu mengundi DEKAt mana wehh! Hahaha

Ni baru aku tahu rupanya boleh je Kita semak dulu sebelum nak p mengundi nanti , nama Kita di daftar di mana. So far, nama aku masih di kampung halaman tempat tinggal aku. Cuma en.husband je lah masih x tukar nama. Masih nama di kampung dia🀣. Nampaknya terpaksa ohhsom...!  nak mengundi di mana dulu. Sebab nak balik kampung husband ambik Masa 1 jam juga untuk sampai. 😁

Apa2 pun korang yang nak semak pusat mengundi dan Saluran Mana boleh klik link di bawah 

SPR dah update Pusat Mengundi 

dan Saluran.


Sila check awal dan keluar undi 19 November ini!

Check di https://mysprsemak.spr.gov.my/semakan/daftarPemilihPapar

You Might Also Like

0 pesanan ditinggalkan

tinggalkan komen anda di sini ^O^