Logo KBBA

MENULIS KERANA MINAT

June 15, 2022


Lama betul aku Cuti menulis rupanyaπŸ˜‚... Diam Tak dian hampir sebulan lah juga..Blog pun makin bersawang πŸ˜†..  Ya ampun maafkan diri ini ...

KESIBUKAN MELANDA 

SIBUK?? Yerr rasa sangat sibuk sampai Tak sempat nak menulis. Orang kata menulis ni kena ada minat. Bila Tak de mood ada Masa pun x guna juga.. sebab x mampu nak meluahkan apa yang ada dalam minda ini ..Tak giteww! Cuba dah Cari Masa yang ada tapi bila Baru jer nak menaip dah hilang pula huhuhu 

SYAWAL PUN BERLALU 

Siyess jarang aku abaikan blog sebegini lama πŸ˜…...sedar- sedar- entry kisah SYAWAL aku pun xde rupanya. Dalam keghairahan menyambut kekonon RAYA TERKEJUT sebab PENGUMUMAN raya yang unexpected... Akhirnya Syawal pun dah BERLALU meninggalkan KitaπŸ˜”...semoga dipanjangkan umur untuk bertemu lagi Syawal akan datang 🀲

So stay tuned! Nanti aku buat come back kena marathon balik entry2 yang dah terlepas.banyak story nak kongsi..gudnite πŸ’‹









You Might Also Like

1 pesanan ditinggalkan

  1. Dulu saya pum consistently blogging, tpi sejak kahwin terus tinggal sampai lupa password. skrg dah x sama mcm blogging dulu2,ramai ke media sosial,tiktok

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^