Logo KBBA

Beli Gaming Chair untuk Meja Study anak

September 25, 2021


Hai Selamat berhujung minggu πŸ₯°

Hari ini Baru ada masa untuk menulis lagi.  Cerita bulan lepas. Hari itu aku kongsi beli Meja study DEKAt entry SINI. so, sekarang wishlist aku dah tercapai...nak beli Gaming chair pula untuk "matching" kan dengan meja study Hari tu.

Orang kata pelan-pelan kayuhh gitu! Nak beli sekali Gus sayang pula ke duitπŸ˜‚. So jalankan Misi pujuk en.husbabd belikan kerusi untuk anak pula 🀭. Dan akhirnya Misi Berjaya hahaha...

Aku pilih Dan en.husband yang Tolong bayarkan yeahhh. Inilah Gaming Chair pilihan aku 😍. Beli DEKAt shopee je✌️. Actually ini first time aku beli barang yang agak mahal DEKAt shopee. Aku lagi prefer beli DEKAt Kedai boleh pegang Dan Tengok sendiri condition barang tu. Tapi tu lah after servey lebih dari 3 Kedai. Gaming Chair memang Tak banyak stok DEKAt Perlis ini. Jadi pilihan akhir beli DEKAt shopee je lah..tawakal je lah..dengan harapan sampai dengan selamatnya.


Alhamdulillah lepas 4 hari gaming Chair pilihan Hati pun sampai. Aku pilih GT GAMEZ lepas Tengok Dan servey2 feedback dari buyer dahulu... Bila dah sampai Just Nice πŸ™‚. Memang nmpk ngam Dan sesuai sangat untuk anak-anak guna sepanjang PDPR nt. Kerusi empuk..boleh adjust siap ada bantal kecik DEKAt atas tu... Nak pasang pun mudah. Very high recommend utk korang yang masih tercari-cari gaming Chair ✌️. Pilih lah jenama ini ...

DEKAt bawah ni ak share Kedai yang aku beli beserta harga sekali. Nt kalau korang nk beli search je nama kedai tu ⬇️⬇️⬇️...


Aku sediakan juga video unboxing..untuk korang view cara pasang pun mudah je hehehe✌️


Alamak video ak Tak dak suara pula. Sorry πŸ˜‚


Sekian untuk entry Hari ini ...happy weekend πŸ₯°
#staysafe

You Might Also Like

1 pesanan ditinggalkan

tinggalkan komen anda di sini ^O^