//]]>

RESEPI AYAM GORENG BEREMPAH SIMPLE

January 05, 2019

Selamat Berhujung Minggu

Foto Farah Wahida.


Hari ini aku nak kongsi dengan korang resepi mudah nak buat Ayam goreng Berempah ala-ala dekat kedai Mamak Gitew. Memang mudah jer weh! kalau tak pernah try buat lagi korang wajib cuba. Guna 3 Bahan jer yang Utama

Bahan-bahan:

Ayam
Gram
Kunyit
Serbuk Kari Ikan/Ayam
(kena perap seketika)

Nak bagi lagi sedap time korang goreng tu masuk kan sekali hirisan bawang dan daun kari 
.. Perhhh dia punya bau nanti memikat selera tau hihihi.

aku baru jer share resepi nie dekat Group Masakan  dalam FB.
 pergilah Usaha di sana hehe. KLIK SINI

Okay..Selamat Mencuba
Confirm Jadi #airtanganpb

You Might Also Like

0 pesanan ditinggalkan

tinggalkan komen anda di sini ^O^