//]]>

SAMBUT BIRTHDAY DI THE CHIKEN RICE SHOP AMAN CENTRAL

October 31, 2018

oh..hai

Alhamdulillah...
 aku  baru sahaja mencecah Usia 31 Tahun
"Happy Birthday To Me" hihihi
Semoga Allah Panjangkan Usia  & Murahkan Rezeki aku selalu. 
Amin




Thank You Mr.Husband sudi hadiahkan
"Cheesetart" Comel ini untuk aku hehe


Kalau ikukan Planning Asal 
Nak makan Pizza Hut.. 
Tapi korang nak tahu x? ada kisah di sebaliknya..
Mungkin bukan rezeki nak makan di situ
sebenarnya, kami pun memang dah sampai tempat yang di tuju
Dah siap duduk pun
 sekali tengok sekeliling ...terus tak jadi
Pizza Hut Undercontruction Tapi yang tak sedap mata memandang 
tempat yang sedang di renovate tiada penghadang

Ohh Hoiii! Agak-agak macam mana kebersihannya? Habuk?
kalau tengok orang lain sedap jer makan 
aku memang dah tunjuk muka pelik haha
Ya ampun! maaf kan kami Miss Waiter
  ( kitaorang keluar macam tu aje...tak sempat oder apa pun 
tapi rasa bersalah lah juga hehe )
nasib baik husband ajak cari tempat lain huhuhu

BTW ingat Pizza Hut ada dekat Aman Central
2x Pusing rupanya tak ada huhuhu
itu yang berjodohan dengan 
The Chiken Rice Shop
sebenarnaya makan & sambut di mana sama sahaja
kekonon nak abadikan kenangan yang indah gituuu
pilih tempat yang best & special sikit 
aku suka & ANAK-ANAK pun suka
sebab ada orang kena belanja makan hihihi















kepada semua yang wish My Birthday Thank You so Much
I appreciate your wishes ^_^

k.bye!



You Might Also Like

5 pesanan ditinggalkan

  1. wahhhhh. i love cheesetart!! rasa mcm nak g beli jee lepas baca entry ni

    ReplyDelete
  2. happy belated birthday sis! kat tesco mergong ada pizza? hehe

    ReplyDelete
  3. kannn aman2 pun ok asal dengan org tersayang hhehehe anyway happy belated besdaya gain hehhe

    ReplyDelete
  4. Sambut birthday ni yang penting..semua ada kann..baru best..tempat tu asal.ada ruang selesa untuk kita nak bergambar apa

    ReplyDelete
  5. Happy belated birthday. Salam kenal. Singgah dari fb😘

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^