//]]>

TH HOTEL & CONVENTION CENTER ALOR SETAR

December 04, 2017

TH HOTEL &CONVENTION CENTER  ALOR SETAR

Baru-baru nie aku kena attend satu seminar dekat jer..kalau ikutkan jarak perjalanan lebih kurang sejam sahaja.. tapi tu la bos aku suruh bermalam juga di sana. so, merasa lah aku check in dekat TH HOTEL & CONVENTION CENTER ALOR SETAR. Mesti korang tahu kan TH nie singkatan dari perkataan Tabung Haji, Ini merupakan salah satu rangkaian hotel tabung haji yang terdapat di Malaysia. dekat je dengan Airport Alor Setar.

Jom Nak share dengan korang bilik aku
 masa check in dekat TH Hotel tu








Cantik dan bersih sahaja. 
aku suka
 untuk kebersihan dekat bilik hotel ini aku kasi 5 bintang :)

alang-alang dah duduk sorang-sorang je 
aku bawa sekali my little prince & princess temankan aku
kaisara dan kaliff
petang lepas seminar je dah bole bawa diaorang mandi kolam
seronok kemain lagi...






lepas je check out asal lalu je depan hotel tu 
si kecil berdua nie asyik ajak singgah ke situ  
best sangat la tu layan diaorang mandi kolam hahaha

pss..cuti sekolah nie kena bawa diaorang mandi kolam lagi...
tengah select tempat yang best.. nak cari yang dekat-dekat jer


You Might Also Like

5 pesanan ditinggalkan

tinggalkan komen anda di sini ^O^