Logo KBBA

RAMBUT SIHAT MENAWAN DENGAN SYAMPU ELITE MEN

March 16, 2017HAI

selamat petang..
sapa yang dah jadi pengguna setia 
produk terbaru DASHING 
iaitu 
SYAMPU ELITE MEN

haa..kalau dulu dashing popular dengan pelbagai jenis bauan minyak wangin kan..kan
kali nie Dashing tampil pula
dengan produk untuk LELAKI juga
tapi khas untuk penjagaan rambut si Kacak Bergaya..

SESUAI untuk singkirkan lebihan wax dengan hanya 1 cucian untuk rambut sihat menawan
Gaya rambut yang menarik sangat penting kepada golongan lelaki bagi menyerlahkan personaliti dan kebiasaannya menjadi tarikan pertama yang menangkap perhatian perempuan! Bagi mendapatkan gaya rambut yang diidamkan, kebanyakan lelaki memilih untuk menggunakan produk-produk penggayaan rambut seperti gel rambut, penyembur rambut, atau yang sedang popular masa kini; waxrambut, yang sememangnyasukaruntukdicucisehinggamenjadiantaramasalahbesar yang dihadapisebahagianbesarlelakihariini!
 SYAMPU ELITE MEN dengan formulasi dan pek menarik baharu adalah produk yang mesti dimiliki sekiranya anda mahukan rambut yang bersih, kulit kepala yang sihat dan gaya rambut yang menarik setiap hari!

Terdapat dua pilihan SYAMPU ELITE MEN iaitu –  

  1. Anti kelemumur
  2. Anti Rambut Gugur.

Dengan adanya SYAMPU ELITE MEN Anti kelemumur , anda kini boleh ucapkan selamat tinggal kepada kelemumur dan kulit kepala yang gatal. Syampu ini sesuai untuk lelaki yang peka terhadap perkembangan fesyen semasa dan menitik beratkan aspek penampilan serta kebersihan diri. Ia mengandungi agen anti kelemumur dan dengan penggunaan secara tetap, ia dapat merawat kulit kepala dan membuatkan rambut sihat dan kuat serta dalam masa yang sama, mencegah pembentukan kelemumur dan 
pengelupasan kulit kepala.  

Dengan menggunakan syampu ini , anda tidak perlu lagi bimbang tentang masalah kelemumur dan bebas untuk menyerlahkan ketinggian cita rasa fesyen anda. Ia juga mengandungi mentol untuk sensasi sejuk yang menyegarkan dalam setiap mandian.

Hapuskan kegusaran rambut gugur anda dengan SYAMPU ELITE MEN Anti Rambut Gugur.Serlahkan gaya rambut menarik anda tanpa perlu berkompromi dengan masalah keguguran rambut. Ia mengandungi Advanced Micro-Protein yang menguatkan rambut dan mengurangkan kerapuhan, memberikan anda rambut yang lebih sihat dan kuat. Ia juga mengandungi mentol untuk sensasi sejuk yang menyegarkan dalam setiap mandian. Keyakinan akan menjadi milik anda apabila menggunakan syampu ini.

                 

KAT MANA NAK DAPATKAN SYAMPU DASHING ELITE MEN

BOLEH didapati di semua farmasi utama, pasar raya besar dan pasar raya di seluruh negara.
SYAMPU ELITE MEN dijual pada harga RM11.90.

Kunjungi laman Facebook Elite by Dashing untuk mengetahui lebih banyak maklumat menarik."ELITE merupakan subsidiari jenama pendahulu Produk Penjagaan Peribadi Lelaki, DASHING, yang menyempurnakan penjagaan peribadi Lelaki Malaysia dari hujung rambut hingga hujung kaki."

You Might Also Like

1 pesanan ditinggalkan

tinggalkan komen anda di sini ^O^