//]]>

Dato' Sri Siti Nurhaliza - Anta Permana

November 03, 2018



Lirik Lagu : Anta Permana
Penyanyi : Dato' Siti Nurhaliza

Bicara minda
dendangan hati
Jiwa dan raga yang melengkapi
Bagaikan bagaikan hangat mentari
cinta yang sejati

Jauh di mata dekat di hati
jika dirindu jangan curangi
Ke mana ke mana kan terbawa pergi
terduga diuji

***
Oh bila tersedar semuanya
Sempadan ilusi

Andai bintang kan tak lagi berseri
Janji kasih yang takkan terkhianati
Andai habis nafasku yang terakhir
Masih ku cinta
kerna ku pasti
Kau tiada pengganti

Sedangkan lidah tergigit jua
inikan pula cinta manusia
Melayang melayang
dibawa pawana
iringi cintamu

Biar dikenang budi kasih dan sayang
Biar Biarkan cinta anta permana


You Might Also Like

10 pesanan ditinggalkan

  1. suka lagu ni! kena dengan jiwa githew haha

    ReplyDelete
  2. Lagu Dato Siti xpernah mengecewakan.. Semua sedap2

    ReplyDelete
  3. Sedap lagu ni..siti nyanyi laa mendayu2

    ReplyDelete
  4. best kan lagu ni. tengha trending

    ReplyDelete
  5. Hehe rajin dia..minat ek lagu ni?

    ReplyDelete
  6. salam perkenalan...hahah my husband mmg peminat siti yg bestnya dia yg tunjuk kat i lgu ni ....maklum lah wife dia ni dok layan kpop je hahahaa..tp lagu ni mcm gothic2 sikit kN..

    done following u ...jemput singgah my blog yaaaa

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^