//]]>

REVIEW LIPSTIK SWANICOCO X 50GRAMS

October 13, 2018

Hai Selamat Petang

SWANICOCO- SHOW THE VELVET LIPSTICK
korang nak tahu tak? Baru-baru ini Swanicoco telah melancarkan produk terbaru mereka iaitu LIPSTIK , So dapatlah aku peluang untuk mencuba  Swanicoco is one of 2018's hottest brands in Korea code warna lipstick- red juliet  ianya baru sahaja berada dipasaran dan buat masa sekarang hanya 50gram sahaja yang menjadi penjual tunggal diMalaysia. yer! Baru Sahaja di lancarkan pada 18 sept 2018. Swanicoco tidak menggunakan bahan-bahan yang berbahaya kepada kulit seperti pewarna, wangian tiruan, pengawet kimia, steroid, alkohol, minyak mineral, paraben, dan benzofenon.

" kami berusaha sebaik-baiknya untuk menggunakan ekstrak semulajadi dan yang ditapai, dan telah melakukan penyelidikan yang kekal untuk memastikan komponen semula jadi tidak bercanggah antara satu sama lain apabila digabungkan. Oleh itu, kita memperoleh kaedah pencampuran optimum"
Haaa begitu lah proses penghasilan Lipstik dari Swanicoco.

LIMITED EDITION : THE VELVET LIPSTICK BLACK EDITION (JULIET RED)
TARAA...thats mine


 Lipstick Ingredient List:

Octyldodecanol, Isononyl Isononanoate, Silica, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Isoeicosane, Ozokerite, Ethylhexyl Palmitate, Microcrystalline Wax, Paraffin, Phenyl Trimethicone, Caprylic/Capric Triglyceride, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Polyhydroxystearic Acid, Kaolin, Tocopheryl Acetate, Caprylyl Glycol, Argania Spinosa Kernel Oil, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Hexylene Glycol, Fragrance, Phenoxyethanol, Ci 15850, Ci 45410, Ci 15985, Ci 19140, Ci 15850

-Contains fermented extracts instead of purified water and are free of chemical ingredients, improving the skin while covering it well.

-Swanicoco’s collection of various basic makeup products boasts of great coverage, long-lasting effects, and UV protection.

HARGA :
Price ; LIMITED EDITION Show The Velvet Lipstick Black Edition in Juliet Red : RM 88.85

Lipstick Swanicoco ni korang boleh dapatkan di website 50gram & kalau korang nak dapatkan diskaun daripada pembelian korang disamping berpeluang memenangi penginapan di salah sebuah Villa di Pahang, korang boleh purchase disini > https://bit.ly/2pxOlvB <

REVIEW SEBAGAI PENGGUNA:

          

Bila dah pakai sendiri baru senang nak kongsi dengan korang, so pada aku Bau dia best wangi dan menyenangkan. Bau seakan-akan bunga rose pun ada segar gituu. Cara nak pakai pun mudah Hanya sekali sapuan pada bibir sahaja dah sekata... kiranya texture lipstik nie lembut. Dari segi ketahanan pula..biasalah orang perempuan kalau pakai lipstik mesti nak pakai yang tahan lama..swanicoco nie memang tahan lama kalau pakai seharian pun warnanya masih ada pada bibir. dan paling aku suka Ofcoz la warnanya RED JULIET nie cantik dan sangat menarik..dari jauh pun dah nampak lipstik deknonn! kehkehkeh

Dengar kata stok adalah LIMITED, makanya kalau korang nak beli boleh la grab cepat-cepat. Takut nanti dah abis stock, menyesal pulak korang nanti sebab  Swanicoco dah tak keluarkan  dah tau ^_^

Untuk Maklumat Lanjut  :-

WEBSITE : 50GRAM  x SWANICOCO
FACEBOOK : 50GRAM x SWANICOCO
INSTAGRAM : 50GRAM x SWANICOCO

--------------------------------------------------------------
BTW masa aku dapat Lipstick swanicoco ini ada dapat skali special gift sample skincare
jom nak story dekat korang sekali

Skin care sample set :
1. Gray color one is : MGF PURE AMPLE  

Product Details:
• Contains Silk Amino Acids and Galactomyces Ferment Filtrate to improve skin firmness & hydrate skin
• FGF promotes healing and tissue regeneration & EGF promotes epidermal cell renewal 
• Improves skin texture while strengthening skin's natural barrier
• Penetrates deep into skin to promote cell growth and obtain optimum hydration within 

How to use:
After using toner, tear off the aluminum cap and put conical cap on the vial. Spread evenly to entire face. Follow with moisturizer.
(Store in a cool area or keep in the cosmetic fridge) 

Ingredients:
Silk Amino Acids, Galactomyces Ferment Filtrate, rh-Oligopeptide-1 ,rh-Polypeptide-11, Tocopherol, Allantoin, Carbomer, Arginine, Olibanum, Rosa Damascena Flower Oil 

2.Red brown color is : UV shield perfect sunblock cream. 

Product Details:
• A high protection facial sunscreen that enriched with Camellia Sinensis(Green Tea) Leaf Water
• Blended with Herbal & Botanical Extract to help soothe & moisturize skin
• Contains Niacinamide & Adeosine to improve skin tone and reduce fine lines & wrinkles
• Shields skin against harmful UVA+UVB with SPF50+/PA+++
• Suitable for daily use & under makeup and provides intense moisture
• Perfect for all skin types including sensitive skin 

How to use:
Apply after basic skincare & before outdoor activities. Reapply whenever necessary. 

For wrinkle and whitening and blocking the UV
For all types of skin
Green tea extracts/ niacinamide / adenosine
Freely use as it is not turbid. / Less stimulant to the skin as it contains the organic green tea extracts 

3. Two green small little bottle in a pack : AC Control skin toner & emulsion 

Description: Tea tree leaf water and various herb extracts (jojoba seed, artemisia annua, calendula, and comfrey leaf) in the AC Control Care Skintoner help to soothe irritation and protect skin from harmful environmental factors. This Swanicoco toner also contains hydrolized algin, a submarine plant, which is chock full of mineral and fatty acids that gently exfoliates for smoother skin. Ceramide, another key ingredient, infuses the skin with long-lasting moisture that strengthens the skin’s elasticity. Living up to its name, this skintoner helps control easily irritated, sensitive skin and effectively controls sebum—it’s particularly recommended for teenagers or young adults with blemished, oily, and acne-prone skin.

This line is recommended for those who
-Have sensitive oily skin
-Have excess sebum
-Want to maintain moisture and oil skin balance
-Suffering from problematic skin (zits)
-Frequently exposed to external stresses such as pollution
-Want refreshing skin care
-Teen skincare 

HOW TO USE:

After cleansing, pump a moderate amount into the palm of your hands and gently apply evenly over your face. Pat gently to promote full absorption.

Apa tunggu lagi! pergi lah dapatkan Lipstik Swanicoco ini sekarang ^_^


You Might Also Like

1 pesanan ditinggalkan

tinggalkan komen anda di sini ^O^