//]]>

WELCOMING ALTHEA ANGELS : REAL FRESH SKIN DETOXER

August 05, 2018

Sukanya rasa hati nak share dengan korang, Baru-baru ini aku dapat Welcoming gift box dari althea Korea. Fuhh best weh! sempena Ulang tahun ALTHEA yang ke-3. Happy Turn 3 ALTHEA ! yeahhh kita dapat hadiah dan beberapa saguhati menarik sebab aku terpilih sebagai salah seorang Althea Angels.

                             althea angel
Antara kelebihan menjadi Althea Angels :
  • Welcome Gift 
  • Monthly K-Beauty Giveaway 
  • Seasonal Annual Shopping Credits 
  • Exclusive Discount Code 
  • Birthday Credits 
  • Exclusive Althea Reviews 
  • Studio Access 
  • Many more fun activities
Korang tahu tak Althea ini apa? Salah satu website yang menawarkan produk kecantikan terus dari Korea. Mesti ramai yang nak cantik menari bak artis korea kan...sempena menyambut Ulangtahun yang ke - 3, althea telah memperkenalkan produk baru iaitu REAL FRESH SKIN DETOXER untuk anda-anda yang nak kekal cantikk giteww. Real Fresh Skin Detoxer kini boleh didapati di website Althea! Untuk pengetahuan korang, keluaran baharu kali ini Althea telah bergabung dengan Get It Beauty (No.1 rancangan TV Kecantikan Korea) untuk memperkenalkan produk Althea kepada peminat kecantikan K-Beauty yang akan mula bersiaran pada bulan September nanti di GIB's TV. Jangan lupa menonton nanti tau!..mehhh la menjeguk produk di WEBSITE ALTHEA heee


APA YANG ADA DALAM BOX ALTHEA?
Okay, jom aku nak cerita sedikit apa yang ada dalam box althea yang aku dapat baru-baru ini. Ada 5 Item semuanya iaitu :
  1. TOTE BAG
  2. POUCH BAG
  3. REAL FRESH SKIN DETOXER
  4. ALTHEA MIRROR
  5. BIRTHDAY BOOK BOX
         

YEAHHH...Thank You Althea!
---------------------------------------------------------------------------------------

Althea Real Fresh Skin Detoxer ini adalah daily wash off mask 10 second. Yess ! 10 saat je tau, bukan 10 minit. Senang je nak guna, cuma sapukan rata pada muka, kemudian tambah air & urut secara bulatan hanya 10 saat je. Kemudian bilas bersih . Diperbuat dari Bahan semulajadi yang membantu melancarkan peredaran darah pada wajah seterusnya detoxification melalui urutan menjadikan wajah lebih segar & glowing. Mempunyai 2 jenis iaitu Rose & Green Tee

ROSE
Facial mask yang dipenuhi mawar yang sesuai dengan rutin waktu pagi  untuk membuangkan kotoran yang terkumpul semalaman . Ia boleh membersihkan kulit wajah dan menjadikan kulit berseri dan sihat.

Key Ingredients - Rose Real Fresh Skin Detoxer 
Real rose petals - Gently exfoliates the skin and gives a light, pleasant fragrance
Rose extract - Deeply hydrating and soothes irritations, refines the skin and smoothens rough textures
Glycerin - A humectant that attracts moisture to the skin, preventing dehydration
GREEN TEA: Purifying

GREEN TEE 
Facial mask yang mengandungi ekstrak teh hijau, ia membantu menenangkan dan menyegarkan kulit yang letih selepas hari yang panjang di luar rumah. Sangat sesuai digunakan di waktu petang atau malam. Sesuai untuk kulit sensitif.

Key Ingredients - Green Tea Real Fresh Skin Detoxer 
Real green tea leaves- Gently exfoliates the skin and gives a light, pleasant fragrance
Green tea extract - Contains vitamin C and amino acids to purify and strengthen the skin
Glycerin - A humectant that attracts moisture to the skin, preventing dehydration

Cara Penggunaan  - Real Fresh Skin Detoxer
1. Bersihkan muka dari solekan / make up, dan pastikan kulit wajah kering.
2. Sapukan Real Fresh Skin Detoxer ke wajah dengan sekata dan biarkan ia selama 10 saat.
3. Basahkan tapak tangan dan urutkan wajah anda dengan perlahan. Air dari tapak tangan akan bercampur dengan produk dan menghasilkan buih sedikit seperti pembersih wajah.
4. Bilas dengan air sehingga bersih.

Harga  Real Fresh Skin Detoxer 
Dengan Satu harga , korang boleh dapat dua produk. Harganya serendah RM86.00 sahaja.
Terhad satu set jer tau setiap customer. Stok terhad, siapa cepat dia dapat tau!
nak beli ? klik sini https://my.althea.kr/

Untuk maklumat lanjut serta pelbagai promosi menarik
korang layari jer  :

Facebook : Althea
Instagram : @altheakorea

#AltheaKorea #AltheaAngels #GetItBeauty

You Might Also Like

2 pesanan ditinggalkan

tinggalkan komen anda di sini ^O^