//]]>

MENIAGA ONLINE TUDUNG BAWAL

August 01, 2018


First entry aku pasal Tudung Bawal. Kalau yang Follow aku dekat Facebook mestii dah tahu aku ada menjual tudung bawal secara online. Alhamdulillah dah hampir 5 bulan aku berkiat aktif dalam mempromosikan Fb Page dan Juga IG jualan Tudung Bawal Milik aku. Ini adalah salah satu side Inciome yang aku usahakan. Yelahh..zaman dah moden nie ramai pembeli suka beli barangan secara Online kan. jadi aku mudahkan korang juga yang nak berbelanja secara Online meh la grab tudung Bawal dekat aku hehehe...

Tudung Bawal Yang macam mana aku jual? Okay aku jual Tudung bawal jenama AIRIS PREMIUM. Geng-geng Bawal Lover mesti tahu kan. Kualiti Bawal Airis nie memang bagi aku yang terbaik dan yang termurah lah..Material cantik, batu pun lawa dan paling penting senang di bentuk. Alahai...tahu-tahu je lah kalau perempuan pakai tudung tak jadi boleh jadi murung sepanjang hari tau! hahaha..tapi dengan AIRIS PREMIUM Insayallah tudung korang mesti selalu jadi tau...

Apa Yang Best bila beli dekat page  Tudung Bawal Tabur, korang boleh pilih Colour pilihan, Jenis batu ( nak tabur kecik/besar/putih/hitam/crown/batu lebat ) semua ada weh!!Mesti korang sendiri pun tak tahu nak pilih yang mana heee

so, kalau nak mencari Tudung bawal yang murah dan berkualiti jempulah singgah ke kedai online aku. klik detail kat bawah nie :

----------------------------------------------------

FB PAGE : 

INSTAGRAM : 

Contact Number : 


Contoh-Contoh design yang korang boleh pilih



Foto Tudung_bawal_tabur.

Foto Tudung_bawal_tabur.

ada banyak lagi pilihann ^_^


psstt : Raya Haji dah dekat jom pilih tudung raya di Tudung Bawal tabur :)

You Might Also Like

5 pesanan ditinggalkan

  1. Wahh cantik2 sangat nih tudung nye, inshaAllah ada masa nanti boleh tgk design yang ada :)

    ReplyDelete
  2. alamak cantiknya tudung tudung ni, geram dah tengok

    follow sini, http://www.shfyqhazhr.com/

    ReplyDelete
  3. Wah menariknya... All the best Farah...

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^