//]]>

ZY PRINTPACK SDN BHD MENYEDIAKAN PERKHIDMATAN PERCETAKAN TERKINI DAN MODEN

July 15, 2018

Hai..
Korang kalau tercari-cari servis percetakan boleh la mencuba perkhidmatan dari ZY PRINTPACK SDN BHD. ZY Printpack Sdn Bhd adalah salah satu Anak Syarikat ZY Phyto Tech Industries Sdn Bhd atau sekarang lebih di kenali dengan ZY Phyto Holding Sdn Bhd. 

ZY Phyto Holding Sdn. Bhd menjadi tonggak kepada 9 anak syarikat yang bernaung di bawahnya iaitu 

  1. ZY Phyto Tech Industries Sdn. Bhd
  2.  ZY Phyto Cosmetic Sdn Bhd
  3. ZY Phyto Herbal Science Sdn Bhd
  4.  ZY Academy Sdn Bhd
  5.  ZY Printpack Sdn Bhd
  6. ZY Phyto Marketing Sdn Bhd
  7. ZY Phyto East Coast Sdn Bhd
  8. Yayasan Qaseh ZY Phyto
  9. Emily's Cattery.


ZY PRINTPACK SDN BHD
Zy Printpack menyediakan perkhidmatan percetakan mengikut spesifikasi yang di perlukan oleh pelanggan. Cetakan pertama yang dihasilkan oleh zy printpack adalah Kotak dan label yang dihasilkan pertama kalinya pada November 2016. Antara perkhidmatan percetakan lain yang di sediakan di Zy Printpack ialah seperti 
1. Offset Printing
2. Tshirt Printing
3. Direct Printing
4. Premium Item



Harga-harga yang ditawarkan adalah yang  berpatutan. Setiap pelanggan pasti berpuas hati dengan perkhidmatan yang di berikan. Kalau korang ada idea sendiri dalam menghasilkan sesuatu cetakan mereka juga sedia menerima tempahan dari design korang tu. Pendek kata salah satu pusat cetakan yang mampu menghasilkan produk yang korang impikan 

Zy printpack kini di terajui oleh En Mahadzir bin abdullah ( manager director). 

Jom aku tunjukkan dekat korang antara peralatan yang di gunakan oleh zy printpack sdn bhd yang boleh dikatakan yang terkini dan moden dalam penghasilan bahan percetakan dari syarikat ini....Sebut sahaja design dan produk yang anda mahukan...pasti tidak mengecewakan ^_^








Di sini juga di sediakan perkhidmatan Graphic Design untuk penghasilan produk seperti kotak, Label,sricker, Flyers,Poster,Bunting, Brochurs dan apa sahaja yang berkaitan kerja-kerja graphic. 

Untuk sebarang tempahan & maklumat lanjut boleh hubungi 

1. Paper Printing & Premium Item : En. Mahadzir 018-7828898
                                                          En. zulkepli yusoff - 018-2278898

2. TshirtPrinting :   En. Rubel aswaadi - 018-3178898


ALAMAT SYARIKAT :

ZY PRINTPACK SDN BHD
NO 63,65, 67 JALAN TIAJ 2/10,
TAMAN INDUSTRI ALAM JAYA,
42300 BANDAR PUNCAK ALAM,
SELANGOR


You Might Also Like

7 pesanan ditinggalkan

  1. Hebat! Boleh buat tempahan print untuk all items👍🏻

    ReplyDelete
  2. wah, menarik ni... nanti boleh tempah baju tshirt kat sini...

    ReplyDelete
  3. terbaikla..dah boleh tau dah mana nak print baju nanti

    ReplyDelete
  4. wah... menariknya.... suka tgk printing cantik2

    ReplyDelete
  5. Wah, perkhidmatan yang sangat diperlukan

    ReplyDelete
  6. menariknya, sha dah la suka cetak cetak haha

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^