//]]>

MEMENUHI JEMPUTAN PERKAHWINAN

December 10, 2017

SAlam hujung minggu u'ousll

Bulan disember nie aku bertungkus lumus
Memenuhi jemputan perkahwinan
Banyak betul yang melangsungkan majlis perkahwinan
Di musim cuti sekolah nie kan..

Majlis kawen - semalam ( tumpang berselfie )

Di tambah pula dengan majlis berkhatan
Pheww...mood nak berdiet pun ke laut hahaha
Sebab dah terover makan
Alang-alang duduk di rumah je
Aku memang cuba la juga menghadirkan diri
Anak-anak pula dah besar bagi aku
Tak de la masalah sangat nak bawa 
Diaorang berdua ke majlis kenduri orang
Last week attend majlis dekat ALor setar
Diaorang behave je tu yang lega banyak 
Makan pun jadi banyak hihi

kaliff pun nak juga 


Korang perasan x? Majlis berkhatan sekarang pun
Meriahnya macam majlis perkahwinan giteww
Siap berkatering/berkhemah bagai Meriah weii..
macam mana la majlis berkhatan anak
Aku nanti kan (terpikir)...

Almaklumlah zaman dah berubah. Semua nak buat express je
Susah dah nak cari majlis2 yang berlangsung
Secara PAKATAN (bkn pakatan rakyat tau!) ahhaha
maksud aku Ala-ala gotong-royong gitu..

suka jer dia kalau aku nak ambil gambar - siap offer diri lagi! amboi


Tapi kalau jumpa bersyukurlah..
Sebab kemeriahanya memang lain dari yang berkatering..
semuanya sudah di atur kan..kan..kan
Tapi bab rasa tu not bad la..semuanya sedap2-sedap sahaja
Alhamdulillah...

tup-tup terus naik atas kerusi susun-susun bantal tu- pastu suruh aku ambil gamabr dia -_-
untuk pengantin baru

 SELAMAT PENGANTIN BARU KORANG

SELAMAT MENEMPUH ALAM RUMAHTANGGA ^_^
Psstt : Sambung menghadiri majlis perkahwinan/ berkhatan next week pula..hari nie aku nak masak-memasak pula 😊

You Might Also Like

12 pesanan ditinggalkan

  1. Selamat musnah plan diet. Hahaa. Fatin kenduri tak kenduri plan diet sentiasa musnah.

    ReplyDelete
  2. Hujung tahun memang takleh diet. Diet balik awal tahun baru..hehehe

    ReplyDelete
  3. Jalan2 sini :)

    Teringat pelamin akk sepupu dulu lbh kurg mcm tu gk

    www.zianaeunos.com

    ReplyDelete
  4. Rutin biasa tiap kali cuti sekolah... memenuhi jemputan kawen!!

    ReplyDelete
  5. cuti skola ni mesti banyak undangan perkahwinan kann

    ReplyDelete
  6. biasa kalau hujung tahun dan cuti sekolah..

    masa untuk orang kahwin..

    itulah masa yang meriah dengan makan sedap-sedap

    ReplyDelete
  7. Suka g majlis kawen..sbb leh tmpang posing2 kat pelamin lawo²..

    ReplyDelete
  8. cuti sekolah memang ramai yang nak buat kenduri..sampai ada yang tertindih.

    ReplyDelete
  9. Kalau dah ke masjlis kahwin diet memang kena tolak tepi. Rugi tak makan nanti rasanya. Hehe

    ReplyDelete
  10. Hujung tahun memang byk Kenduri memang x diet laa

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^