//]]>

TERTINGGAL HANDPHONE

September 18, 2017

SELAMAT PAGI!


korang pernah terjadi tak?

Tertinggal Handphone di rumah?arghhh..sekarang dah pukul 9.00 pagi 

dah lebih sejam Handphone aku tertinggal dekat rumah T_T (aku tengah steress)

Punya la excited pagi nie..sebab dapat masuk awal ke pejabat ( selalunya terlewat )

sekali ada juga benda yang tertinggal...sob sob sob...



selalunya sebelum keluar rumah dan ke tempat kerja

aku memang akan repeat balik apa yang aku perlu bawa

selain Handbeg, beg make up & Charge 

ini memang barang yang WAJIB aku CHECK termasuk Handphone

tapi pagi nie..aku tak de la terburu-buru pun

sebab bangun awal... tak sangka pula Ada juga barang tertinggal ! ciss


Bila Kau adalah Pengguna SOCMED tegar 

bila tak ade Handfone terasa mati kutu la pula 

Rasanya kena balik juga rumah ambik Handphone huhuhu

adoi...! malas betul la..

Nasib baik Jarak Perjalanan Cuma 15 minit je...


Kalau Korang la Balik Ambik or tunggu je balik kerja petang Nanti Pukul 5?

aku bukan apa kadang-kadng risau juga time tertinggal phone nie la

ada jer orang contact untuk hal yang URGENT !


dan sebenarnya

 AKU memang ta boleh hidup tanpa Handphone hihihi

bila handphone adalah satu keperluan dan bukan lagi kehendak -_-









You Might Also Like

7 pesanan ditinggalkan

  1. Pernah juga tertinggal HP. Tapi tak kuasa lah nak balik rumah ambil sebab dah sampai office ☺

    ReplyDelete
  2. Lisa dah biasa tertinggal HP . bahaahaha... tp naseb baik ada hp lain .. hehehe

    ReplyDelete
  3. Nasib baiklah tak pernah tertinggal phone. Lagi parah tertinggal purse bila dok tukar bag! Phone adalah nyawa. Hehe

    ReplyDelete
  4. sha sebelum gi kerja mmg check phone sbb takboleh jugak hidup takde phone haha😂

    ReplyDelete
  5. selalunya memang macam tu..bila semangat nak pi keja mesti ada benda yang tertinggal..akak selalunya lupa pakai jam..kelam kabut la seharian

    ReplyDelete
  6. Pernah selalu juga lah hidup tak tentram bila tak ada phone bawa pergi kerja. Semua jadi serba salah..

    ReplyDelete
  7. memang parah juga kalau tertinggal, jadi tak tahu nak capai apa. ahaha

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^