//]]>

MENGINAP DI HOTEL SENTRAL SEAVIEW PENANG

October 01, 2019


Story last week saja nak kongsi di sini
last week aku kena kerja luar last minit punya arahan
dalam keadaan yang tak berapa nak sihat ni
aku pun ONN jer janji kerja beress!

So sebabkan last minit aku dengan kawan-kawan decided pilih
HOTEL SENTRAL SEAVIEW
untuk penginapan kami di penang 
satu malam 

Bertolak dari perlis awal pagi settle kan kerja dulu
lepas tu baru Check In
Kami sampai hotel pun dah lewat
dekat nak Maghrib dah huhuhu
kecewa sikit sebab tak sempat nak turun Beach dekat belakang tu.

kalau tengok dari bilik kami duduk tu nampak lah sipi-sipi laut hahaha
tapi pasir dekat bawah tu cantikkk nmpk halus-haluss
kami duduk tingkat 8
Harga semalam di sini RM162 Inc Breakfast for two person
bagi kami berbaloi lah..
sebabkan datang atas urusan kerja makanya memang fokus untuk tido jer hahaha
pukul 8.30 pagi keesokkannya kami dah Check out pun!

Imej yang berkaitan
Gambar sumber Google 


Pemandangan dari tingkat 8 Hotel Sentral Seaview


kami pilih Twin sharing- urusan kerja kan hehe

Ruangan menonton TV


Ada coffee & Tea set

Selfie di Lobby

Alamat : 

Alamat: No.555, Jalan C M Hashim, Tanjong Takong, 
11200 Tanjung Tokong, Pulau Pinang

Contact Number: 
Telefon: 04-890 9300


************
so, aku bagi 4 Bintang, next nak repeat tidur lagi di sini untuk next #jalanjalanpenang nak bawa 2 ketui #DoubleK saya Kaisara & kaliff hehehe. Nanti kot boleh lah merasa mandi pool sambil menghadap Laut  giteww. Btw menu breakfast dia pun boleh tahan juga. macam biasa i choose Nasi lemak  hihi


You Might Also Like

5 pesanan ditinggalkan

  1. Not bad. Harga okay la for 2 pax kan breakfast pulak. okay kalau p belah2 sana boleh book hotel ni

    ReplyDelete
  2. Bilik dia ok jugak ye....yg penting bw budak2 kena ada pool & laut

    ReplyDelete
  3. boleh di masukan dalam list hotel nak duduk kalo g belah penang nanti :-)

    ReplyDelete
  4. ok harga tu..siap ada breakfast lagi

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^