//]]>

MAKANAN MURAH DAN HARGA BERPATUTAN DI MAULANA CAFE, PERLIS

September 13, 2018



Baru-baru ini aku berkesempatan singgah
makan di Maulana Cafe dekat Jalan Utan Aji, Perlis
dekat jer dengan rumah aku
dalam 20 Minit macam tu jer...
yer lah perlis nie bukannya besar pun

AKU WITH KAISARA @ ROOF TOP

Actually dah lama baca pasal Maulana Cafe nie
ada hidangan murah dan kedainya agak menarik
kedai kecik jer dalam kawasan kampung,
 ada 3 tingkat bahagian atas sekali diaorang buat Roof Top
kawasan terbuka dan ala-ala candle light dinner
 di terangi cahaya bulan dan bintang giteww hihi

MENU - DI MAULANA CAFE

Di sebabkan First Time sampai
aku dengan Husband dicided makan sorang sejenis untuk rasa
kalau sedap kita repeat lagi ke Maulana Cafe yeahhh!

Portion makanan dalam mangkuk kecil dan sesuai dengan harga
Nak yang bergoreng ada, berkuah ada wastern pun ada heee
part nie aku suka pelbagaikan variasi makanan 
senang semua pelanggan boleh masuk dan makan

kami oder Mee Rebus, Bihun Sup, Mee Kari dan kaliff 
 pilih makan western food meat ball
kesemua masakan beharga RM 1.90 sahaja tau murah!
kecuali western food sepinggan RM5 & Lamp Chop RM10
kiranya semua berharga bawah RM10, under budget untuk student lah kan
sesuai ke sini
tak cukup satu korang oder laha 2 sekali hahaha

MEE KARI 

BIHUN SUP


MEATBALL
MEE REBUS
Bagi yang jenis makan banyak aku cadangkan 
korang oder jer siap-siap 2 pilihan makanan hihi

so, selepas dah makan anak-anak pun suka
makanya aku pasti akan repeat lagi ke maulana Cafe
nak rasa menu lain pula
so, far semua menu yang aku pilih semuanya sedap-sedap belaka
aku suka ^_^



kalau korang tanya dekat mana nak cari Maulana Cafe ? meh aku 
bagi petua jalan ke cafe ini senang jer

Kalau dari Kangar selepas trafik light Utan Aji korang straight jer
ada simpang ke kiri (gunung medan)
korang belok kiri dalam 200m dah nampak kedai di sebelah kiri tepi jalan jer




nahh..nie alamat untuk korang waze:
Alamat:
Maulana Cafe
460, Jalan Baru,
Kg Sri Medan, Utan Aji
01000 Kangar, Perlis


RASA SEKALI PASTI NAK LAGI hihihi :)

You Might Also Like

1 pesanan ditinggalkan

tinggalkan komen anda di sini ^O^