//]]>

HARI- HARI YANG SIBUK

September 30, 2018

Foto Farah Wahida.
Tuan Tanah - My name is "farah"
Hai korang

Blog kita dah bersawang nampaknya..sibuk tahap Perdana menteri dah rasanya hahaha..tak sempat nak menjeguk blog. biasanya Wajib Update time weekend tp dr cuti yang panjang ari tu memang setiap weekend ada sahaja aktiviti makanya tak sempat langsung nak jenguk blog...

aku curi sedikit masa nak mencoret di sini. Aku bukanlah pandai berkata-kata tapi biasanya bila luahan dari hati ini memang boleh mencecah hingga 800 patah perkataan hahaha. Menulis memang minat aku...tapi kekangan masa tu yang buatkan blog sedikit terabai.

Ada beberapa entry terperam sejak sebulan yang lalu...eh macam dah masuk dua bulan rasanya hahah. Jalan cerita pun ada yang dah terlupa haha..actually nak share story pasal Langkawi yang aku pergi bulan hujung bulan Julai hari itu..Lepas tu entry aku gie bercuti di Taiping & Penang semasa cuti panjang yang bersambung-sambung tapi aku tak ambik pun cuti sambung-sambung itu sebab aku pergi jalan-jalan 2 hari 1 malam sahaja hehehe

Lepas itu ada lagi story pasal Hari Sukan Wilayah Utara event Opis aku Last week dekat Uitm Kampus Arau...yess aku ada menang 1 acara indoor seronok wehh! satu lagi Nak juga kongsi story SUPRISE BIRTDAY untuk kawan aku baru-baru ini planning last minit. nanti aku cerita stay tuned ." Sometime we need to appreciate our friends " ini salah satu dari caranya...happy wehh buat kawan-kawan tersenyum :) thanks friends to being My Best Friends ^_^ 

Lastly storry about my kiddos..okay! kalau aku tak buat entry nie please remind me hahaha....semua aku dah atur bagi cantik dalam draff nak keluar ke tak tak tahu bila hehe (jangan marah aku yang bussy ini ) . ohh yaaa..ada satu lagi pasal aktiviti tambahan for our #gengmakanmakan . Bowling times with gurlssss..please read my next entry yeerrrr !


BTW thanks to read my blog.

You Might Also Like

1 pesanan ditinggalkan

  1. samalah kita kak farah..dgn gambar tak edit, haha..
    tu jadi bertangguh-tangguh..hihi..

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^