//]]>

BERJAYA TUKAR DOMAIN BARU

April 26, 2018


alhamdulillah syukur
berjaya juga aku tukar domain baru dekat blog nie
hip hip hooreyy..
dah lama giler aku dok fikirkan pasal domain ini
sebab ada sejarah tak baik pasal domain blog yang lama dulu
dan akhirnya berkubur hehehe

Entah macam mana la datang ilham nak tukar domain nie
sekejap jer terfikir
den wasap kawan2 blog minta pendapat
terus minta tolong diaorang buatkan hahaha

itulah orang kata bila sampai masanya
walaupun aku tak berapa expert pasal domain nie
aku try la juga nak tukar
sebagai salah satu langkah dalam menjenamakan semula blog aku
yang suam-suam kuku ini

so, korang jangan lupa masukkan
nama blog aku yang baru nie dalam bloglist korang tau
this is my Officially blog


korang doakan juga adsense aku berjaya lulus kembali
aku dah cuba upgrade dengan tutorial yang aku baca dekat 
blog-blog lain
aku main redah jer...
harap2 iklan aku dapat menari-nari semula dekat blog ini

welcome to my blog!
#blogpermatabiru

You Might Also Like

6 pesanan ditinggalkan

  1. Tahniah!
    Semoga terus bersemangat untuk berblog

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah tahniah ya....penjenamaan ni...moga menjadi lembaran baru.

    ReplyDelete
  3. tahniahh kak! mesti best kan blog dapat baju baru hehee. moga lebih banyakkan update entri lepas ni untuk naikkan PV. sebab kebiasaan lepas tukar domain, PV blog akan jatuh. :)

    ReplyDelete
  4. Tahniah Farah, semoga terus sukses...

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^