//]]>

MOTOR EXCIDENT

March 12, 2018

SELAMAT PAGI

mood menulis makin down
tapi aku gagahkan jua..
mencari masa dan kesempatan yang ada nak mencoret di sini
semalam genap seminggu 
motor husband aku excident

Alhamdulillah bukan en.husband yang bawa motor tu time tu
semuanya berlaku dalam waktu yang aku tak sangka-sangka
bak kata pepatah" bila Sampai Masanya..."
siapa kita untuk melawan takdir.

kejadian dah seminggu berlalu..
Anak sedara aku masih dalam ICU tak sedarkan diri
ada kecederaan dalaman sedikit
tapi alhamdulilah
dapat perkhabaran dia mungkin akan sedar dalam masa sehari 2 lagi
Doakan anak sedara aku sedar dan sembuh semula..

aku bersedih untuk anak sedara aku..
dan untuk motor en.husband aku yang mungkin
takkan kembali seperti sedia kala..
sedihh wehh..
motor yang digunakan untuk mencari rezeki hari-hari
dah tak boleh digunakan lagi..

Now dah tersadai dekat rumah..
ada banyak tempat yang tercalar
mampu pandang sepi jer moto tu..
sambil otak ligat berfikir..manalah nak cari ganti :'(

"sesungguhnya kita hanya mampu merancang, Allah Yang menentukan "

aku masih mampu terseyum
sambil memberi semangat untuk en.husband aku
semoga Allah permudahkan urusan kita semua..
susah senang kita bersama :)

* urusan membawa balik motor yang excident itu dah di selesaikan ...Alhamdulilah Allah pertemukan dengan orang yang baik-baik untuk membantu kami sekeluarga.

You Might Also Like

4 pesanan ditinggalkan

  1. Semoga Anak sedara cepat sembuh dan sihat seperti sediakala. Semoga Allah datangkan rezeki melimpah ruah untuk awk dan husband :) Amin..

    ReplyDelete
  2. Semoga Allah permudahkan urusan selanjutnya.

    ReplyDelete
  3. salam takziah.. benda dah nk jadi, kena terima dengan sabar..

    ReplyDelete
  4. semoga anak saudara cepat2 sembuh
    malang memang tak berbau

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^