//]]>

MANDI KOLAM DI THE GURNEY RESORT HOTEL & RESIDENCES , PENANG

March 07, 2018

Ok sambungan dari entry sebelum ini


Nak masuk bab mandi kolam...😍☐
Disebabkan tujuan utama aku pilih hotel ini sebab nak mandi kolam...makanya lepas je check in kul 3 petang tu...kami sekeluarga terus turun ke kolam renang di tingkat 7.

Actually tingkat 7 adalah lokasi riadah yang di sediakan oleh pihak hotel, selain ada kolam renang, dekat tingkat 7 ini juga terdapat gelanggang bola tampar pantai , permainan games, gelanggang ping pong, sudut istirehat dan tempat untuk besantai. Opss sorry aku lupa pula nak ambik gambar kawasan lain dekat tingkat 7 tu...teringat kolam je hehe

kolam mandi kanak-kanak

lkaisara & kaliff dah tak sabar nak mandi


hati banyak sukaa...kasipeace sikit hehe

Masa mula-mula turun tu anak-anak aku memang dah excited nak mandi...cuaca waktu petang itu  berangin la sikit...sebab dekat tepi pantai sama kot.... te persiaran gurney jer...fuhh punyalah kuat kuatnya angin tu sampai kaliff pun tak tahan sejuk terketar-ketar dia..haha.. tapi hatinya masih kuat nak mandi lama-lama dekat kolam tu hehe...

dua kali juga aku ajak dia naik sambil lap2 badan dan mukanya lepas tu aku siap bungkus dengan towel punyalah sejuk sangat...heeeeee. Orang yang jaga kawasan situ pun dah siap pesan jgn lepas pelampung takut di terbamgkan angin nanti hehe



ohh ya..lupa nak bagitau disebabkan memang dah plan nak mandi kolam...aku memang dah bawa siap-siap pelampung untuk diaorang, jadi tak de la aku risau diaorang tenggelam dalam air tu...Nasib baik penjaga kolam dekat situ bag je custome bawa pelampung dari luar..so dapatlah kami mandi dengan tenangnya hehe





Berehat sekejap kasi can mama nak ajak selfie

Nak selfie lagi dekat kolam mandi Dewasa lakk


okay... jom tengok gambar yang sempat aku rakamkan semasa dekat sana
malas dah nak menulis lagi hahaha
aku just nak kasi tau memang best bawa anak-anak mandi dan beristirehat dekat hotel ini
sambil mandi boleh rehat-rehatkan minda sekali..nak pergi Honeymoon dekat sini pun okay jer..servis pun okay..makanan pun sedap dan banyak pilihan.

Rehatkan mata dan minda sambil merenung kolam renang

Kasara teringin nak masuk mandi dekat kolam Dewasa ini.. mama gayat sebab dalam haha

nak #ootd tepi kolam

peace no war 


kaisara & kaliff tumpang rest sekali 

bila mama, kaisara & kaliff #ootd



thanks reading here...


You Might Also Like

3 pesanan ditinggalkan

  1. Menarik juga kolam. Di hotel gurney

    ReplyDelete
  2. hehehehe
    budak kecil kalau dapat main air memang happy

    ReplyDelete
  3. kolam renang dia menarik. tapi macam gayat pun ada.
    Janji Kita

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^