//]]>

DESIGN HADIAH BIRTHDAY DENGAN PRINTCIOUS.COM

March 20, 2018


Bila sebut sahaja Birthday mesti korang teringat KEK & HADIAH , betul tak ? ermm..Nak bagi hadiah apalah ehh dekat mereka. jom aku nak ajak korang tengok website dekat bawah nie.Ada pelbagai pilihan hadiah menarik untuk di pilih khas untuk Birthday. Korang boleh jer pilih Mug, Tshirt , Bantal siap boleh print muka korang sekali pun boleh hehe..



Nak tahu tak, website apa? yang memberikan kita lakar rekaan sendiri untuk yang tersayang. Pelbagai jenis barangan yang kita boleh berikan pada dia dan rekaan itu adalah hasil dari idea kita sendiri.mestilah cantik kan kan.Nak cari hadiah untuk harijadi pun boleh.

Kalau Anda tercari-cari hadiah yang menarik sempena birthday yang tersayang, BFF, Girlfrends, Boyfrendz ke anak-anak korang atau anak-anak sedara ke cari jer di WWW.PRINTCIOUS.COM. Terdapat pelbagai pilihan hadiah yang menarik menanti anda. The Best Part adalah boleh design sendiri  ikut kreativiti masing-masing mesti cantik kan bila idea kita sendiri kita buat bagi kat orang. Barulah sesiapa yang menerimanya tu akan menghargai pemberian dari hasil seni kita sendiri hihi. 

APA YANG MENARIK DENGAN PRINTCIOUS.COM?

Menariknya printcious.com adalah kita dapat mereka bentuk  design  hadiah mengikut cita rasa masing-masing. ia merupakan laman sesawang yang menyediakan pelbagai hadiah menarik untuk dihadiahkan kepada yang tersayang
sesuai lah dengan tag line : Precious Gift From Your Heart
semestinya hasil hadiah dari rekaan anda sendiri adalah yang teristimewa kan kan


Best Birthday Gift Ideas For Guys & Girls in Malaysia

Nak pilih hadiah dekat Printcious nie sesuai je di berikan kepada Lelaki Mahupun Perempuan. Antara hadiah "birthday Present" pilihan dari Printcious adalah seperti di bawah ini: 
  1. MUG
  2. CHUSIONS
  3. MOUSEPADS
  4. CANVAS
  5. CERAMIC TILES
  6. T-SHIRT
fuuuhh boleh jadi rambang mata wehh! Last Year aku ada dah grab 1 mug cute for gift ideas for frends. Cantik dan Comel jer..sebab aku printing letak gambar kitaorang dekat mug tu.Seriously memang seronok lah dia..So, korang pun jom la try oder dengan Printcious :)

Nak cari hadiah untuk yang tersayang cepat-cepat ke website Printcious  ni eh.


Hadiah Terbaik Untuk Sidia


CARA PEMBAYARAN 

cara pembayaran di printcious.com sangat mudah ada 3 pilihan. 

1. menggunakan kredit/debit kad
2. Online banking seperti maybank2u dan lain-lain
3. Cash Deposit

UNTUK MAKLUMAT LANJUT 

WEBSITE:

FACEBOOK:

INSTAGRAM:


-------------------------------------------------------------------------------------
“If you are looking for best mug printing in Malaysia, don’t forget to contact them. 

Or if you have any upcoming birthday party and would like to impress your guest, photo booth rental is your best entertainment.” HERE : party photo photo

You Might Also Like

5 pesanan ditinggalkan

  1. Best ni...sbb banyak custome made..boleh pilih ikut khendak sendiri kan

    ReplyDelete
  2. printcious ni memang best , kita boleh design ikut kehendak kita

    ReplyDelete
  3. Mai pernah buat bantal & totebag dari Printcious ni. Mmg puas hati. Hehe.

    ReplyDelete
  4. Best order dengan Printcious ni, seunit pun boleh buat...

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^