//]]>

Penghujung Februari

February 28, 2018

selamt petang

aku sebenarnya ada banyak entry personal yang nak share minggu nie
tapi mood nak menulis tu macam ke lautt!
so sad..idea mana idea.... hahaha

memandangkan hari ini hari terakhir di bulan Feb 2018
jadi aku cuba la juga up 1 entry last bulan ini
boleh gitew?
btw aku juga nak gtau korang 
next week birthday kaisara..hehe
saje je nak bagitau sebab tengah cari idea





bila kaisara makin membesar dan pandai request

kaisara : " mama minggu depan birthday kakak kan?"

mama : ye kakak kenapa?

Kaisara : "Boleh tak mama bagi hadiah dekat kakak?"

Mama : kakak nak apa? mama beli kek nanti ye

Kaisara : Kakak nak hadiah mama bukan kek, 
hadiah yang mama balut cantik-cantik pastu ada riben 

Mama : ohh...-_-

SEE..imaginasi anak aku

kaisara dah pandai wish macam-macam time birthdaynya nanti
adoii...sabaq je la..
mama tgh mencari idea nak bagi apa yer hihi
korang ada idea tak?

You Might Also Like

4 pesanan ditinggalkan

  1. Hahahahaha comel Kaisara ni ya..

    ReplyDelete
  2. Bijaknya dia.Anak perempun ni banyak pilihan hadiah yang boleh diberi. Mungkin kasut, set permainan yang dia suka, baju etc.. btw happy birthday in advance ye Kaisara😗

    ReplyDelete
  3. hahahaha
    okay lah tu xnak kek
    kek manis...xbagus untuk kesihatan
    hehehe

    ReplyDelete
  4. waa..pandainya mintak hadiah..nak siap ada riben tu..bijak2 anak sis..hehe

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^