//]]>

REVIEW KITSUI GENERATION 2 COLLAGEN

January 14, 2018



KITSUI  GENERATION 2 COLLAGEN : Hai korang entry kali nie aku nak kongsi lagi satu kebaikan dan kelebihan produk KITSUI. kalau sebelum nie aku cuba dan review stemcell mixberries yang mampu memberi penyelesaian kepada masalah kulit kita. Jadi untuk review kedua nie aku nak kongsikan pula pengalaman aku mencuba produk Generation 2 collagen.

KITSUI sebenarnya mempunyai banyak produk kecantikan dan kesihatan. Antara produk keluaran Kitsui ialah Kitsui Korean White, Kitsui SC Mixberries, Kitsui Whitenning BB Drink dan beberapa lagi produk untuk kecantikan.Untuk pengetahuan semua, Kitsui merupakan produk penjagaan kesihatan dan kecantikan yang berkembang sejak tahun 1996 lagi. Produk Kitsui ini dihasilkan daripada bahan-bahan yang semulajadi, selamat dan dijamin berkesan. Selain itu, produk Kitsui ini tiada bahan pengawet, kimia, warna dan bahan perasa yang dilarang. 

GENERATION 2 COLLAGEN adalah Penyelesaian bagi masalah kulit, masalah otot, masalah jeragat, bintik-bintik hitam dan kusam. Dihasilkan daripada bahan-bahan semulajadi dengan saiz pembungkusan 15 paket x 15 gm

HARGA SEKOTAK = RM 38.80
KELEBIHAN GENERATION 2 COLLAGEN

✔  Merangsang pembentukan kolagen kulit yang akan menjaga keanjalan, kelenturan serta kehalusan kulit.

✔ Mengatasi masalah "stretch mark".

✔ Mengatasi masalah kulit berminyak.

✔ Mengatasi masalah tona kulit tidak sekata.

✔ Mengatasi masalah kedutan halus.

✔ Mengatasi masalah kulit kering.

✔ Menghilangkan parut jerawat.

✔ Menegangkan serta gebukan kulit wajah. 

✔ Menambahkan tenaga ( mudah bangun pagi ).

✔ Melambatkan proses penuaan.

✔ Melembapkan kulit wajah.

✔ Mencantikkan rambut dan kuku.

Ps: tidak disyorkan untuk mereka yang ada alahan terhadap makanan laut.




REVIEW AKU:
Pada aku Generation 2 collagen ini memang sesuai di amalkan untuk memastikan kulit wajah sentiasa kelihatan Flawless, tegang,  cantik dan berseri-seri giteww! Untuk Wanita yang berusia 30 dan ke atas adalah di galakkan untuk mengambil produk Kitsui ini. Kenapa? sebab bila aku sendiri dah minum dan amalkan, walaupun baru lebih kurang seminggu aku mula rasa perubahan pada kulit muka aku. Siyess tak tipu. korang tahu Kolagen ni mengandungi antioksidan dan juga formula anti penuaan. Selain tu, berries campuran (mix berries) yang terdapat dalam kolagen ni menyedapkan lagi rasa kolagen ptu.  Umum mesti tahu kan apabila umur semakin meningkat kandungan kolagen dalam badan pun makin berkurangan makanya pengambilan Supplement tambahan untuk kecantikan memang perlu. Okay! dari segi rasa korang tak perlu bimbang rasanya memang sedap, rasa manis-manis buah, macam buah Rassbery tu, pastu tak de la rasa susah pun nak lepas anak tekak nie...rasa macam sehari nak makan 2x ada la hehe..sebab SEDAP SANGAT!.

CARA PENGGUNAANNYA :

Bancuhkan 1 paket (15 gram) ke dalam 150ml air suam atau air biasa. Goncang dan minum dengan kadar segera. Minum air yang secukupnya untuk mendapatkan hasil yang terbaik. Sepaket sehari dan amalkan sebelum tidur.



PENGAMBILAN AIR YANG DICADANGKAN:

Boleh bancuhkan/goncangkan dalam air suam atau air biasa.

Boleh juga bancuhkan/goncangkan dalam air sejuk tetapi perlu pastikan betul-betul larut dulu sebelum minum.

Elakkan pengambilan dengan air panas.



PERKARA YANG PERLU DI ELAKKAN BAGI MENDAPATKAN KESAN BAIK SEAWAL 7 HARI DARI KITSUI GENERATION 2 COLLAGEN

1.      Untuk masalah jerawat sila pantang susu, makanan bergoreng dan kicap soya.

2.      Elakkan pengambilan kefein sbb boleh mempercepatkan penuaan.

3.      Masa period better stop sbb sistem pnyerapan badan masih lemah jd bazir jika minum.

4.      Boleh jarakkan waktu pengambilan selama 5 jam jika ambil ubat dari hospital/klinik.

5.       Sesuai diambil selepas kandungan/baby yg berusia 4 bulan keats utk ibu mengandung/ ibu 
           menyusu.

6.      Amalkan minum air masak 2-3 liter utk kesan terbaik

**Cara pengambilan. Boleh bancuhkan dalam 150ml air. Boleh bancuhkan dlm air biasa, air suam ataupun air sejuk tp pastikan betul2 larut dlu sblm minum.
#1 Jenama Terunggul Di Hati Pengguna




UNTUK MAKLUMAT LANJUT:

WEBSITE : 

FACEBOOK : 

INSTAGRAM

You Might Also Like

9 pesanan ditinggalkan

  1. collagen memang bagus utk anti penuaan.Lebih lebih lagi usia meningkat.Lagi perlukan collagen untuk awet muda

    ReplyDelete
  2. Macam best jee. Dah lama x ambil apa apa collagen.

    ReplyDelete
  3. Salam perkenalan kak. GV follow blog akak ya. Good product kak untuk kekal sihat kan kak. :)

    ReplyDelete
  4. last lisa minum colagen rasanya setahun lepas huhuhu

    ReplyDelete
  5. wahhh.. gebuss gebasss la kak farah pasni..

    ReplyDelete
  6. bagus ni..nad minum pimple away dengan whitening

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^