//]]>

CUTI BERSAMA FAMILY DI LANGKAWI 2017

April 01, 2017

Salam

Entry lambat publish....Ya ampun
Sibuk habiskan entry job dulu hehe
Nie baru ada masa nk story mory
Our holiday awal bulan mac ari tu

Yeahhhh..
Sempena cuti sekolah yang hampir abis nie
I'oulss sekeluarga dah pun settle berholiday dahulu
Nak elak kesesakan jalan dan harga School holiday heee...




Destinasi pilihan kali nie
LANGKAWI
walaupun tahun lepas dah 3 kali i'oulss
ussll ke sana...kali nie sekali lagi dapat jejak kaki
Di pulau langkawi untuk tahun 2017


Korang agak2 bape kali lagi ehh aku
akan ke langkawi lagi untuk tahun ni.
sila teka  -_-







Ok back to the story
Holiday kali nie kmi sekeluarga pergi bersama my daddy
Haaa..kata bercuti beramai-ramai baru best
Planning asal nak ajak semua adik beradik la ke sana..
At last aku je yang ikut hahaha
Jadi la percutian kmi beramai-ramai
Ramai la juga  kan kan
Aku & mr.hubby, kaliff & kaisara,
Abah, makcik & adam (adik aku)
Haaa ramai kan..seronok la juga






Okay aku cerita sikit pasal hotel
Aku booking dengan trivago
Mudah dan cepat..first time aku booking online
Kira berjaya la juga sebab tak ada pengalaman takut juga kang booking2 bilik xde kan kan

Tapi dengan trivago ko tak yah nak confirm
2 ke 3 kali dah..
Terus gie check in bilik kau dah ada siap!

yeahh i'm happy...sangat mudah
Boleh plan ke next holidaay guna trivago je
Harga pun murah...hehehe

kali nie kmi pilih
 HOTEL LANDCONDS PANTAI CENANG
OHH ye kalau korang perasan last years masa familyday opis aku pun aku duduk hotel nie juga
Kali ni ke sini juga
sebab ayah aku request nak bilik & hotel yang ada kolam renang dan dekat dengan pantai
memang dekat berhadapan je dengan underwaterworld..
kitaorang jalan kaki je ke pantai mudah kan.

*biar gambar berberbicara






















okay bye! see u langkawi next year :)






You Might Also Like

0 pesanan ditinggalkan

tinggalkan komen anda di sini ^O^