//]]>

The collaboration : Althea x Get It Beauty Real Fresh Skin Detoxers

November 17, 2018


Hai, Korang masih ingatkah? aku pernah share post tentang Real Fresh Skin Detoxer sebelum ini. Jadi Kali ini aku nak sambung lagi share tentang Skin detoxer by althea . Boleh baca entry aku sebelum ini di sini . feedbback aku lepas guna Real Fresh skin detoxers ini semestinya best dan antara Facial mask yang paling mudah nak apply dekat muka. Tak perlu tunggu sehingga kering pun korang dah boleh basuh...sebab tu dalam masa 10 second kulit korang dah bersih dan tegang giteww! hihihi

Collaboration Althea dengan Korea's Top TV Program iaitu Get it Beauty! 

Kalau korang nak tahu juga, Produk ni telah mendapat sambutan yang hangat di Korea hingga Bintang Kpop, Jeonghwa dari EXID pun mencubanya! Korang boleh tengok dalam video yang aku sediakan kat post ini nanti.  Produk ini merupanya kerjasama Althea Korea dengan Program TV Kecantikan di Korea iaitu GET IT BEAUTY. Banyak tips-tips kecantikan yang diketengahkan dalam program ni tau!

watch here: 




okay, kalau korang berminat nak beli klik sahaja 

Harganya kini cuma RM 77.00/set selepas diskaun. Rugi arr kalau tak Grab satu set !

ALTHEA Real Fresh Skin Detoxer Set (10% OFF) (150ml*2ea)

You Might Also Like

3 pesanan ditinggalkan

tinggalkan komen anda di sini ^O^