//]]>

HELLO FEBRUARY

February 01, 2018

Hai..Diam tak diam januari dah pun berlalu ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ 

cepatnya masa pergi meninggalkan kita..sob..sob..sob. 
dah boleh say HELLO FEBRUARY yeahhh..
aku bukan apa kadang rasa masa itu sangat mencemburui aku..
di tahun baru nie dah tinggal 11 bulan je lagi..
nanti pejam celik pejam celik dah sampai akhir tahun kan๐Ÿ˜…



Now mood aku menulis memang tengah baik.harap- harap bertambah lah baik.job review pun alhamdulillah dah ada mata yang memandang
Harapan aku agar dapat hasilkan kerja, penulisan dan karya yang memberi manfaat kepada semua

pasal nak tukar DOMIN AKU tak abis pikir lagi.susahnya nak buat keputusan...hahaha
jadi aku rasa kekalkan dulu dengan blogspot aje ๐Ÿ˜Š

Doakan one day aku dapat tukar juga domainn PERMATABIRU ini nanti.

Next entry nanti nak sambung lagi kisah kaisara di tahun 1 ๐Ÿ˜† 
dah draff cuma tak abiss edit lagi hewheww.

K.bye

Nak gie masak-masak. Btw next entry ada juga pasal resepi nanti. Hakak dah perasan Blog hakak keyword banyak resepi2 mudah yang u'oulss cari kan kan..๐Ÿ˜



You Might Also Like

7 pesanan ditinggalkan

  1. Insyaallah.. nanti boleh la ciktie usha-usha resepi kat sini pula

    ReplyDelete
  2. Berbaki 11 bulan...alhamdulillah.

    ReplyDelete
  3. Semoga terus sukses yer PB... Nak tunggu resepi baru. Hehe...

    ReplyDelete
  4. wee, kan kejap je dah masuk februari..huhu..

    ReplyDelete
  5. memang keputusan untuk domain tu tahla kenapa berat hati. buat masa ni CT tetap prefer blogspot hihi tak tahula kenapa..

    ReplyDelete
  6. in sha Allah
    nanti bertukar la domain tu :)

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^