//]]>

MENANG CONTEST LAZADA

December 26, 2017




ALLHAMDULILLAH rezeki menang #conttestlazada lastweek
memula macam tak percaya jer...

ada kawan blogger juga pm wasap aku bagi tahu
masa itu aku ingt dah ramai yang tahu pasal pengumuman keputusan #contestlazada nie
tapi time tu aku je belum buka email
so masa member blogger juga
forward gambar kat atas nie
dengan soalan

 " farah wahida nie aku ke?"

aku pun tertanya-tanya juga
sebab aku tahu ada lagi rakan blogger yang nama kami hampir sama hehehe :)

so, aku tak mengaku lagi..

batter tunggu je email kedua kepada semua pemenang
so, bila ada yang wish tu maafkan aku
aku memang tak confirm lagi aku ke
atau orang lain punya nama time itu hahaha

tapi tak sampai keesokan harinya pun
malam tu juga dalam kul 9 macam tu
aku dapat lagi email dari lazada

wow..memang nama aku lah tu !
alhamdulillah rezeki aku ^_^

aku sebenarnya tak mengharap apa-apa pun masa join contest nie
aku memang selalu je support contest lazada nie
dah banyak kali pun join

berkat kesabaran agaknya
 akhirnya rezeki menyebelahi aku
syukur..dapat la shopping & berbelanja di LAZADA
dah lama tak membeli nie hehe

THANK YOU LAZADA ^_^




You Might Also Like

5 pesanan ditinggalkan

tinggalkan komen anda di sini ^O^