//]]>

REVIEW ALTHEA : UN-PORE-GETTABLE

November 06, 2017

MORNING...

wanita dan kecantikan sukar dipisahkan... Percaya tak? selagi ada produk yang mampu membuat anda kelihatan cantik, selagi itu akan berusaha untuk menjaga kecantikan diri anda kan hahaha
itu adalah perkara normal bagi wanita...jangan pula anda berasa risau hihihi

Now aku nak kongsi dengan korang tentang ALTHEA BOX. Yang super jimat & pasti mampu membuatkan anda kelihatan cantik dan menawan persis wanita korea gitu..:)

Taraaa..inilah althea box aku

"ALTHEA BEAUTY BOX"

Althea Boxes are based on specific themes, giving customers and fans a chance to get their hands on a mix of loved and new favorites. Release frequency: twice a month.
Trend Boxes, on the other hand, will be packed with hot products (either a new brand or new products from an existing brand) based on some of Korea’s biggest beauty trends. Released frequency: once a month.

Each box can hold anywhere from 5 - 12 full-size products depending on the theme and value. The best part? Buy only if you like it! There's no commitment to subscribing for a monthly, quarterly or yearly payment to get these beauty boxes #NoStringsAttached. But the downside is these beauty boxes are limited in quantity (while stocks last) on a first come first serve basis.

Hasil carian imej untuk review althea box un pore

Okay, untuk kali nie aku nak review First box dari ALTHEA yang aku dapat baru-baru nie...merasa la juga nak guna set dr althia box...yang super murah dan jimat

 ALTHEA BOX UN-PORE-GETTABLE
Antara barang-baang yang terdapat dalam box  althea  un- pore- gettable
 Apa yang ada dekat dalam althea box nie ?

1. INNISFREE- Super Volcanic Pore Clay Mask

2. COMMON LAB- Mild peeling Fingger Pad

3. LANEIGE- powder kit cushion #23 Sand

4. RIRE- All Kill Pore tightening Ice stick

5. INNISFREE- Jeju Valconic Pore Care Sample Kit

6. KLAIRS TONER

6. MY BEAUTY- My beauty Mask Pack

7. RANDOM SAMPLE KIT

fuhh..macam-macam ada wehh..produk-produk kecantikan yang mampu buat aku tak sabar nak cuba kesemuanya haha....izikan aku introduce dekat korang dahulu...mana tahu kalau-kalau korang pun berminat nak dapatkan set box macam aku nie, korang bolehlah  singgah terus ke sini 

UN -PORE-GETTABLE ALTHEA BOX

untuk set kali nie lebih kepada penjagaan wajah dengan produk-produk skin care seperti mask yang mampu mengecilkan masalah pori di wajah kita . Aku memang suka pakai Mask sebab kulit wajah aku walaupun tak ada jerawat yang serius tapi agak sukar untuk menutup pori-pori yang agak besar...so mask adalah salah satu penyelesaian masalah kulit aku :)

1. INNISFREE - Super Volcanic Pore Clay Mask


yeaaahh ada Mask Super Valconic Pore Clay- (  I LOVE MASK )

super valconic pore clay mask diperbuat daripada tanah liat yang menakjubkan dan hanya terdapat di PULAU JUJU. di perbuat daripada bahan detofikasi yang baik untuk kulit wajah.

2. COMMAN LAB- FINGGER PAD


fingger pad- senang dah mudah di bawa ke mana-mana

PORE CARE/ DEAD SKIN  CELL REMOVAL/WHITENING/EVENING OUT SKIN TEXTURE


  • untuk membersihkan kulit wajah
  • penjagaan kulit wajah semasa anda di rumah
  • membersihkan kawasan-kawasan yang mungkin terlepas semasa mencuci wajah anda
  • membersihkan kawasan make up yang tidak di perlukan
  • memudahkan untuk membersih bekas make up di mana sahaja

3. LANEIGE BB CUSHION  #23 


cream to powder..dappp..dappp terus cantik hehe


"cream to powder twist cushion" with a soft lightweight finish this feel just like skin

4. RIRE - All Kill Pore Tightening ice stick


All Kill Pore Tightening ice stick kena cuba ni tak pernah guna lag

Minimize those pores, improves complexion,Decreases waater retention in the face,Temporarily reduces skin temprature



5. KLAIRS TONER


facial toner KLAIRS yang nie best - ( dah cuba )

membuang minyak yang tidak perlu dan memberi rasa kelembapan dan keseimbangan ph kulit wajah. Klairs adalah produk pertama  untuk kulit kelihatan lembap selepas dibersihkan , selain membantu keseimbangan ph kulit wajah.

6. MY BEAUTY- Beauty mask pack ( RED GINSENG GOLD HYDROGEL MASK)




Feeling up Moisture into the skin with natural ingredients

"rasa  kulit wajah sejuk dan halus sahaja selepas menggunakan mask ini.memag best  ^_^

okay ini sahaja yang aku nak introduce dekat korang pasal
 UN PORE ETTABLE BOX dari althea  Korea

so, untuk yang nak dapatkan produk-produk yang best untuk kecantikkan anda
boleh la singgah ke WEBSITE ALTHEA ..
Harga untuk set Un Pore Gettable ini hanya RM127.00 sahaja (murah kan)
ada diskaun sebanyak 69% dari harga asalnya


dekat sini aku sediakan juga info lanjut untuk korang ^_^

MAKLUMAT LANJUT :- 

WEBSITE: 
althea

FACEBOOK :
althea

INSTAGRAM : 
https://www.instagram.com/altheakorea/

jom jaga kecantikan wajah kita "cantik diluar dan  cantik juga dalaman "

You Might Also Like

7 pesanan ditinggalkan

tinggalkan komen anda di sini ^O^