//]]>

KONVO TADIKA KEMAS KAISARA

November 20, 2017






ENTRY TERPERAM
nak update dari minggu lepas lagi tapi tak berkesempatan
kadang-kadang perlukan idea yang menarik juga
nak kongsi cerita dengan korang


sempena dengan cuti sekolah yang semakin hampir
banyak la sekolah-sekolah mengadakan majlis konvokesyen
ohh haoii..terasa diri ini semakin tua
anak pula semakin membesar
kalau dulu nak merasa konvo kena jadi graduate dari mana-mana ipta la  kan
tapi trend sekarang dah boleh rasa pakai jubah konvo di usia setahun jagung gitu

jom aku share gambar kaisara sekitar Majlis Konvo Tadika Kemas Parlimen Arau
program kaisra hari tu di rasmikan oleh 
YB Dato Seri Shahidan Bin Kasim ( Menteri di Jabatan Perdana Menteri )


yeahh kaisara dah konvo..
kali nie baru betul-betul konvo hahaha
sepanjang 3 tahun kaisara dekat tadika kemas
memang setiap tahun ada jer gambar konvo
yang cikgu-cikgu sekolah dia ambil bersama rakan-rakan

alhamdulillah  kaisara mula bersekolah seawal usia 4 tahun
dia sangat mudah memahami apa yang cikgu ajar
now, kaisara dah mampu membaca buku cerita 
mula mengeja start umur 6 tahun ( tahun ini )
dia tengah  mencuba-cuba membaca novel aku hahaha ( adoi..dia ingat buku cerita )
harap-harap kaisara akan lebih cemerlang di masa hadapan

biar gambar berbicara :)





 










okay, sekian entry yang full dengan gambar kenangan my little princess 
nur kaisara insyirah
semoga kakak berjaya dunia & akhirat

untuk anak my little prince! nantikan gambar konvo Taska Permata 
sekolah kaliff puka this friday hehehe

sebelum balik kaliff bgtau nak selfie dekat moto sini mama :)

semua gambar dia kata selfie hahaha

princess & prince saya :)






Tahniah Kakak ^_^







You Might Also Like

4 pesanan ditinggalkan

  1. Semoga kaisara lebih berjaya dan cemerlang di masa hadapan...

    Cik Puteri tahun depan baru 6 tahun

    ReplyDelete
  2. Comelnye kaisara..
    Jemput join GA. Hadiah menarik disediakan.
    https://tinynasweet.blogspot.my/2017/11/giveaway-dhia-sumayyah-201117-141217.html

    ReplyDelete
  3. Tahniah.
    tahun depan kaisara masuk darjah satu.

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^