//]]>

DARULAMAN WATERPARK JITRA

October 26, 2017



SALAM...

NAK KONGSI MAKLUMAT DENGAN KORANG NIE

Destinasi baru hiburan keluarga di kedah
iaitu

DARULAMAN WATERPARK JITRA
akan di buka kepada orang awam mulai
 28 hb Okt 2017.

tik..tokkk..tikk...tokk

2 Hari sahaja lagi :)
Wehh!!!

tak sabaq nak p rasmi hahaha




Projek nie aku rasa mula tahun lepas tak silap
sebab aku selalu jer ke Tasik darulaman nie masa duduk jitra tahun lepas
kawasan tumpuan orang ramai
beriadah bersama keluarga terutamanya di hujung minggu
ada track jogging serta "buggy rider"

so, kali nie dapat la beriadah sekali bermandi manda dekat waterpark ni
kalau ikutkan yang aku tengok masa projek hampir siap
kawasan watepark nie tak ade la besar sangat..
ala-ala mini waterpark gitu
tapi untuk keseronokan kanak-kanak 
memang pada aku berbaloi lah dengan harga yang telah di tetapkan
 iaitu

Harga tiket Dewasa RM15 dan tiket kanak kanak RM12.00
murah je kan..

Baru-baru ini pun , waterpark ini  sudah di buka 
untuk staff BDB yang menguruskan projek ini (untuk test)
nampak menarik dan best ...aku pun tumpang teruja juga hihihi
sebab dekat boleh la bawa nak-anak aku ke sana nanti
jom ke sana nanti!

APA YANG MENARIK DENGAN DARULAMAN WATERPARK JITRA?

                  Terletak di kawasan Tasik darulaman - pemandangan kolam & tasik yang pastinya menceriakan suasana santai anda. Tasik darulaman Merupakan Kawasan tumpuan Orang ramai beriadah, joging serta buggy rider. Korang juga Boleh bagi ikan makan dekat tasik darulaman "feeding fish" dekat tasik darulaman (kawasan luar waterpark ).Jadi nak dipendek kan cerita kalau korang berminat untuk berkunjung ke darulaman Waterpark kira pakej siap bersantai & beriadah di kawasan tasik darulaman...fuhhh pasti best! kena spent masa seharian di tasik darulaman ^_^

Foto Prakpat Nuam.

Foto Shahriman Md Hussein.

Foto Prakpat Nuam.

Foto Prakpat Nuam.


ohh yaa..
bole baca entry blog aku tentang Tasik darulaman ni
Sebelum adanya waterpark ini
antara destinasi aku bersaman anak-anak beriadah di waktu hujung mingu
berjogging, main big bubble dan feeding fish!


ok.bye!

jangan lupa
orang utara jom serbu darulaman waterpark jitra 

You Might Also Like

6 pesanan ditinggalkan

  1. Dulu zaman juju belajar kt uum selalu gak lepak kt tasik jitra...wahhh sekarang dah semakin pesat membangun mcm2 aktiviti ye...bagusnya

    ReplyDelete
  2. wah dah ada wterpark..meanriknya..

    ReplyDelete
  3. Fuhh lamanya tak lepak tasik jitra nih . Selalu p ptg2 kayuh itik ja dalam tasik . Lepas ni makin meriah la tasik jitra

    ReplyDelete
  4. Seronok bawa anak-anak ke tempat macam ni kan. Budak2 kan suka main air. Harga tiket murahnya.

    ReplyDelete
  5. Tu harga promo ka? Skarang masih harga tu lg ke? Cadang nk p hujung minggu ni, tgok kt fv x de pon page water park ni

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^