//]]>

PREODER VIVO V7+ DENGAN SENHENG

September 26, 2017


Hai..hai..haii...
bagi peminat smartphone or gadget u'oulss
mesti dah tahu kan a new launch VIVO
VIVO V7 PLUS

jom aku nak bagi tau korang
SENHENG tengah open
PREODER vivo v7 plus

korang tak nak ke dapatkan koleksi vivo v7+?
dan jadi yang terawal memilikinya
#savethedate

Tarikh PREODER bermula 
= 26 September sehingga 15 Oktober 2017 (bermula hari ini)
* free hadiah dari senheng: FREE BACKPACK & WATSON RM10 VOUCHER





MENARIKNYA: khas untuk pelanggan SENHENG kita boleh dapatkan 1 tahun JAMINAN tambahan!

Mengapa membeli di Senheng / senQ ? 

  • Boleh membuat Pembayaran Penuh / Sehingga 24 bulan Ansuran
  • boleh membuat Pilihan penghantaran vivo V7 +
  •  Penghantaran seluruh negara 
  •  Waranti tambahan 1 Tahun dengan Keahlian PlusOne o Sehingga 24 Bulan Opsyen pembelian ansuran
  • Pelanggan boleh memilih untuk membeli dengan harga penuh dengan dan tanpa ansuran 
  • ADA  Opsyen Pelepasan Besar (Berkenaan apabila pelanggan memilih pilihan pembayaran penuh)- Sehingga 24 bulan di Maybank, Maybank AMEX, Public Bank, dan HSBC (Citibank Coming Soon) 
  • Tambahan Waranti 1 Tahun 
ADA faedah istimewa di bawah skim Keahlian PlusOne: 

  1. menyertai keahlian PlusOne cuma pada harga RM12, 
  2. anda boleh menikmati jaminan tambahan 1 tahun atas jaminan vivo apabila anda membuat tempahan vivo V7 +.
  3. Untuk ahli sedia ada, Anda perlu log masuk credential anda di senheng.com.my atau senq.com.my. 
  4. Buat pembelian melalui PREODER dan anda berhak untuk mendapatkan jaminan tambahan 1 tahun pada pembelian anda. 
  5.  Pilihan penghantaran: ▪ penghantaran rumah atau penghantaran terbuka ke seluruh negara termasuk Sabah & Sarawak secara PERCUMA
  6. Jualan balik telefon lama anda ( trade -in) diterima- nHanya terpakai bagi pelanggan yang membuat pembelian di kedai-kedai Senheng. Pelanggan boleh menjual balik telefon lama mereka dan mendapatkan rebat untuk harga VIVO V7 Plus terbaru.

Mengenai Vivo Technologies Sdn Bhd

Vivo adalah jenama telefon pintar global terkemuka yang memberi tumpuan kepada produk dengan audio gred profesional, penampilan yang luar biasa, dan pengalaman pengguna yang pantas dan lancar. vivo telah ditubuhkan pada tahun 2009 sebagai sub-jenama BBK Electronics. vivo masuk Malaysia pada tahun 2014 dan pada masa ini sedang berkhidmat dengan pelanggan Malaysia dengan lebih 1,000 pekerja dan 4,000 peruncit di seluruh bandar utama di semua negeri, dengan tumpuan yang kuat pada Kamera dan Muzik Hi-Fi.








Maklumat lanjut dan spesigfikasi VIVO V7 PLUS 

SUMMARY
performanceOcta core
display5.9" (14.99 cm)
storage64 GB
camera16 MP
battery3225 mAh
ram4 GB
SPECIAL FEATURES
fingerprint sensor positionRear
other sensorsLight sensor, Proximity sensor, Accelerometer, Compass, Gyroscope
fingerprint sensorYes
GENERAL
also known asVivo X20 Plus
operating systemAndroid v7.1 (Nougat)
sim slotsDual SIM, GSM+GSM
modelV7 Plus
launch dateSeptember 15, 2017 (Official)
brandVivo
sim sizeSIM1: Nano SIM2: Nano
network4G: Available (supports Indian bands) 3G: Available, 2G: Available
fingerprint sensorYes
MULTIMEDIA
loudspeakerYes
fm radioYes
audio jack3.5 mm
PERFORMANCE
chipsetQualcomm Snapdragon 450
graphicsAdreno 506
processorOcta core, 1.8 GHz, Cortex A53
architecture64 bit
ram4 GB
DESIGN
thickness7.7 mm
width75.4 mm
weight160 grams
height155.8 mm
coloursGold, Matte Black, Champagne Gold
DISPLAY
display typeIPS LCD
screen to body ratio76.47 %
pixel density273 ppi
screen protectionCorning Gorilla Glass v3
screen size5.9 inches (14.99 cm)
screen resolution720 x 1440 pixels
touch screenYes Capacitive Touchscreen, Multi-touch
STORAGE
internal memory64 GB
expandable memoryYes Up to 256 GB
usb otg supportYes
CAMERA
settingsExposure compensation, ISO control
apertureF2.0
camera featuresDigital Zoom, Auto Flash, Face detection, Touch to focus
image resolution4616 x 3464 Pixels
autofocusYes Phase Detection autofocus
shooting modesContinuos Shooting, High Dynamic Range mode (HDR)
resolution24 MP Front Camera
optical image stabilisationNo
flashYes Soft light flash
video recording1920x1080 @ 30 fps
BATTERY
user replaceableNo
typeLi-ion
capacity3225 mAh
NETWORK CONNECTIVITY
wifiYes Wi-Fi 802.11, a/ac/b/g/n/n 5GHz
wifi featuresMobile Hotspot
bluetoothYes v4.2
volteYes
usb connectivitymicroUSB 2.0
network support4G (supports Indian bands), 3G, 2G
gpsYes with A-GPS, Glonass
sim 14G Bands:TD-LTE 2300(band 40) / 2500(band 41) FD-LTE 2100(band 1) / 1800(band 3) / 850(band 5)3G Bands: UMTS 2100 / 850 / 900 MHz2G Bands: GSM 1800 / 1900 / 850 / 900 MHz GPRS:Available EDGE:Available
sim sizeSIM1: Nano, SIM2: Nano
sim 24G Bands: TD-LTE 2300(band 40) / 2500(band 41) FD-LTE 2100(band 1) / 1800(band 3) / 850(band 5)3G Bands: UMTS 2100 / 850 / 900 MHz 2G Bands: GSM 1800 / 1900 / 850 / 900 MHz GPRS:Available EDGE:Available


haaa..menarik kan? tunggu apa lagi.
JOM JADI yang terawal memiliki VIVO V7 PLUS
BERBALOI-BALOI..

jangan lupa SING UP DAN LOG IN
website senheng dan tempahlah sekarang!
rugi ooit tak grab awal-awal hehehe





HARGA YANG DITAWARKAN               = RM1,499.00

PILIHAN COLOUR                                   = VIVO V7+ (BLACK) & VIVO V7+ (GOLD)

MAKLUMAT LANJUT                              = SENHENG VIVO V7 PLUS



k.bye! nak p usha website senheng jap :P


You Might Also Like

0 pesanan ditinggalkan

tinggalkan komen anda di sini ^O^