//]]>

MENANG CONTEST : RAPUNZEL

September 15, 2017

selamat pagi

alhamdulillah rezeki #kaisara
minggu nie terima parcel hadiah menang contest

SET RAPUNZEL

yeahhhh....^_^

sejak awal tahun nie aku memang rajin join contest
sama-sama support gituuu..
sekadar mencuba hehehe


rezeki aku & kaisara kali nie
menang set RAPUNZEL
yang memang  jadi idaman aku untuk di hadiahkan kepada kaisara

senyum sampai telinga


yeahhh kaisara dah ada toys baru..
hak milik kaisara insyirah


tetiba kaliff cemburu so, this disney bottle sah jadi milik kaliff  hehehe -_-




bila kaliff pun nak bergambar dengan hadiah dia hihi

Contest mudah sahaja aku join dari blog sini
terima kasih untuk si pemberi hadiah..

next contest plsss...!
nak menang lagi

#akumenangcontest
#menangcontest
#kaisarakaliff





You Might Also Like

10 pesanan ditinggalkan

  1. Congrats on your winning. Nice presents.

    ReplyDelete
  2. Wahhh seronoknya dapat menang contest, dapat hadiah best pulak tu. hehe comel patung rapunzel tu. hehehe Untung rajin join contest, boleh kongsi rezeki dengan anak-anak. hehehe

    ReplyDelete
  3. Tahniah, rasanya macam ada menang contest seperti ini. Tapi disebabkan patungnya ada seketul je.. Terus masukan dalam stor.

    Pepaham je la. Anak ada dua orang.. Karang ada pula yang mengamuk, nak benda ini juga

    ReplyDelete
  4. congrats! syioknya dapat rapunzel punya brg..

    ReplyDelete
  5. Muka anak nmpk suka je dah menang hadiah. hehe. Tahniah!

    ReplyDelete
  6. Aaaaaaa comelnye.... muka suka sangat tu ehehe.. .by the way awak punya blog sangat kemas teratur dan cantik.. boleh saya tahu template awak camne nak buat juga?

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah,rzeki anak tu...oppp! anak SA pulak nampak niii. nak SATU katanya..

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^